Как е протекла първата среща на Желко Ражнатович Аркан и

...
Как е протекла първата среща на Желко Ражнатович Аркан и
Коментари Харесай

Мюсюлмани отвлекли Цеца Величкович, обръснали я гола глава, а после...

Как е протекла първата среща на Желко Ражнатович Аркан и Светлана Величкович, станала по-късно известна като Цеца – за това споделя Михайло Улемек, някогашен офицер от Сръбската доброволческа армия на Аркан и чичо на Милорад Улемек Легия (който сега излежава 40-годишна присъда за убийството на премиера Зоран Джинджич).

„ Аркан и Оливер Мандич - сръбски музикант бяха доста положителни другари и един ден идва той при Аркан в Ердут да му се оплаче с огромен проблем, който има “, изяснява Улемек, представен от сръбското издание „ Ало “.

Тогава Мандич изяснява на Аркан, че има една млада, красива и добра певица, която се намира в Швейцария при някакви мюсюлмани.

„ Отишла по контракт, описа Оливер Мандич на Аркан, а те й взели паспорта, по-късно я и дрогирали. Първо й впръсквали дрога в ябълки и портокали. Подстригана е гола глава, а майка й и татко й плачат и я оплакват “, продължава Михайло Улемек.

И той разкрива по какъв начин Оливер Мандич помолил Аркан да я избави от това иго.

Аркан единствено дал отговор, че за него няма невъзможни неща и незабавно заел свои другари да трансферират Светлана Величкович във Виена.

„ След известно време Цеца се появява на една женитба в Ердут. Оливер я довел да пее “, продължава Улемек.

Първите думи на Аркан, откакто я видял, били: „ Какво си ми я довел? “, обръщайки се към Оливер Мандич.

Михайло Улемек споделя още, че веднъж в някакъв хотел в Баня Лука на вратата на стаята му почукала Цеца.

Той я пуснал да влезе, само че въобще не очаквал това, което тя споделила.

„ Помоли ме да кажа на Желко /Ражнатович/ някоя и друга добра дума за нея, тъй като той я няма за нищо “, споделя Михайло.

Тогава той й обяснил, че няма какво хубаво да каже за нея на Аркан.

„ Пушеше цигара след цигара, той това не обичаше. Пиеше бира след бира, индивидът в живота си не беше близвал алкохол, той това не обича. Не съм спал с нея, че да я знам по какъв начин е в леглото. Как да я лаская? “, продължава описа си чичото на Легия пред Balkan info и прибавя, че след неговите думи Цеца се обърнала и си тръгнала.

По думите на Улемек след случката в хотела Цеца била споделила на Раде Раконяц /бодигард на Аркан/, че ще направи техния пълководец чинно кученце.

Михайло коментирал пред телохранителя, че това е невероятно и че една глупава певица не може да направи нищо на Аркан. Раконяц предизвестил Улемек, че Цеца не е наивна.

„ Мина време и Аркан ме вика да отида в Белград. Тръгваме към една къща, вътре мрак, внезапно се оказва, че това е студио на Марина и Фута Туцакович. Облепено с кори за яйца, Цеца в един стъклен кафез със слушалки, оня там нещо миксира “, споделя Михайло Улемек.

На сватбата на Цеца и Аркан Михайло Улемек се напил, само че не от наслада. „ Аз и починалият Шуца Джорджевич изпихме при Цеца едни 2 литра уиски, а по-късно още четири. Да ви кажа, от тъга плаках “, с тези думи Улемек приключва описа си за това по какъв начин са се срещнали Аркан и Цеца.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР