Как дигиталните технологии вече променят нашата здравна система? Защо всеки

...
Как дигиталните технологии вече променят нашата здравна система? Защо всеки
Коментари Харесай

Филма „Код: Живот“ прожектират в МУ-Пловдив

Как цифровите технологии към този момент трансформират нашата здравна система? Защо всеки един от нас би трябвало да е част този развой? Отговорите на тези въпроси дава документалният филм „ КОД: ЖИВОТ “. Продукцията концентрира вниманието на необятната общност върху цифровата промяна на опазването на здравето.

„ Чрез силата на филмовото изкуство желаеме да Ви представим на наличен език смисъла на технологиите в основаването на по-устойчива здравна система в интерес на хората “, споделят основателите на продукцията.

Филмът събира на едно място цифрови здравни специалисти и водачи на мнение в лицето на проф. Иво Петров, доктор Александър Симидчиев, доктор Радослав Мангалджиев, доктор Бойчо Бойчев, Радой Павлов, доцент Рада Маркова, пациенти и други Участниците във кино лентата показват другите вероятности на проблемите в опазването на здравето и опциите, които технологиите дават за разрешаваното им. Действието във кино лентата обрисува пътя на пациента и дава разнообразни гледни точки в поддръжка на цифровата промяна на здравната система. Входът е свободен.

Български клъстер за цифрови решения и нововъведения в опазването на здравето и Медицински университет – Пловдив канят искащите да участват на прожекцията на 26 юли 2023 година от 18:00 часа в Аула Магна, Факултет по Дентална Медицина, МУ-Пловдив, бул. Христо Ботев №3.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР