Как дигитализацията ще трансформира традиционните финансови услуги? Отговор на този

...
Как дигитализацията ще трансформира традиционните финансови услуги? Отговор на този
Коментари Харесай

Автоматизацията на видеонаблюдението дава по-голяма сигурност на банките

Как дигитализацията ще трансформира обичайните финансови услуги? Отговор на този въпрос дават водещи специалисти от банковия и небанковия финансов бранш по време на втората годишна конференция "Финансите в цифровия свят ", проведена от вестник "БАНКЕРЪ “ с генералното спонсорство на Vivacom.
Партньори на събитието са TBI Bank, Пощенска банка, Борика - Банкови услуги, Булстрад Виена Иншурънс Груп и Булстрад Живот.

Маркетинг тактиката на банките може да се базира на новаторските цифрови решения. За тази опция осведоми специалистът от Vivacom Емил Ласов.

Като една от най-актуалните нововъведения се откроява дигитализацията на видеонаблюдението.

"Автоматизацията на този развой дава по-голяма сигурност на банките ", обясни Ласов.

Друга оригиналност, от която могат да се възползват банките при правенето на маркетинг тактиката си съгласно специалистите на Vivacom е Wi-Fi смарт зоната. Става въпрос за свободен достъп до интернет на клиентите в банковия клон или офис. По този метод, когато клиент влезе в банката и се свърже със свободния интернет на телефонът му се появява уеб сайтът с електронното банкиране на съответната финансова институция. По този метод елементарно може да бъде оценен продуктът, към който би показал интерес клиентът.

Друга опция са екраните, на които в избрани дни и часове се появяват известия за артикули ориентирани към избран вид клиенти.

"Например в деня, в който хората получават пенсия на мониторите могат да текат реклами ориентирани тъкмо към този вид клиенти ", обясниха от Vivacom.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР