Как да спестим пари, да имаме нов кейс за смартфон

...
Как да спестим пари, да имаме нов кейс за смартфон
Коментари Харесай

ВИДЕО с умни и забавни идеи показва как да спестим пари за смартфона си

Как да спестим пари, да имаме нов кейс за смарт телефон и да превърнем въображението си в действителност? С планове " Направи си самичък ", несъмнено.

Ако желаете да превърнете остарелия си и захабен калъф за телефон в нещо ново, просто би трябвало да творите. А хрумвания ни дава Наталия Такова в новото видео от канала Natali's Beauty във Vbox7.com:

Кейс с мраморен резултат
В края на 2016 и към този момент доникъде на 2017 година мраморният принт трайно се настани като водещ тренд в интериора, модата и акесоарите. Включително и стане ли дума за кейсове на телефони. А да си извършите подобен страховит кейс – не е по никакъв начин мъчно.

Ще ви трябват: Прозрачен кейс за телефон, остра ножичка с акуратен връх; молив; най-обикновен принтиран лист с мраморна текстура.

Кейс с фламинго
Лято 2017 година несъмнено е сезонът на розовото фламинго, което виждаме на всички места към нас. По плажни кърпи, рокли, тениски, чанти. Ето за какво ви предлагаме да си извършите кейс с фламинго с най-обикновени лакове за нокти.


Източник: Thinkstock/Guliver

Ще ви трябват: Предварително нарисувано фламинго на лист хартия – в случай че не можете да рисувате, просто прекопирайте някое фламинго от десктопа си, розови лакове за нокти, ярък лак за нокти, черен лак за нокти с тънка презицна детайлна четка.

Кейс с 3D детайли
Това несъмнено е най-лесният вид за превръщане на остарелия кейс в нов. В съвсем всяка книжарница към този момент се продават 3D стикери, с които можете да украсите бележници, тетрадки и несъмнено – кейсове. Лепенките са извънредно здрави, тъй че не трябва да се притеснявате, че стикерите ще изпаднат. Освен това ги подберете с найлонова нишка, тъй като то е ясно – хартиените ще се скъсат бързо. И просто творете – залепете в обичани цветове, послания и форми по кейса както пожелаете.


Източник: Vesti.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР