Как да спечелите един мъж според неговия зодиакален знак? Вижте

...
Как да спечелите един мъж според неговия зодиакален знак? Вижте
Коментари Харесай

Как да завъртите главата на един мъж според зодията му

Как да спечелите един мъж съгласно неговия зодиакален знак? Вижте препоръките на астролозите.

Овен

Той не желае да бъде просто човек, той желае да бъде “свръхчовек ”. Когато сте с него, би трябвало да му покажете, че е център на вашата галактика. Поддържайте контакт с очите, задавайте му интелигентни въпроси и ще намерите пътя към неговото сърце.

Телец

Господинът е извънредно сензитивен и не би устоял на никоя същинска дама с копринени ръце и блестяща коса. Оставете го да се почувства мощният и е ваш.

Близнаци

Този мъж е притеглен от интелигентни дами, които могат да беседват на всевъзможни тематики. Самият той е доста грамотен, по тази причина го спечелете, като му покажете, че и вие не падате по-долу. След това го оставете да приказва и слушайте интензивно.

Рак

Кисел и прочувствен. Има податливост към благи, нежни и сантиментални дами. За да го превземете изцяло, просто му покажете му какъв брой сте сензитивна.

Лъв

Лъвът си пада по харизматични дами. Той самият е изискан, по тази причина обича секси облечените дами, само че не и в случай че външният им тип е прекомерно пошъл. Спечелете го като демонстрирате положителното си възприятие за комизъм.

Дева

Този господин ненавижда искрено половите дами. Очароват го стимулирани дами със здрав разсъдък и морал. Обича да го изслушват със съчувствие, тъй че, можете да заложите на това.

Везни

Пада си по дами с изтънчен жанр, само че единствено с това надали ще го привлечете мощно. Покажете му какъв брой сте целеустремена и най-важното, престорете се, че не съставлява никакъв интерес за вас.

Скорпион

Пада си по „ кучките “. Приема любовта като магична мощ и по тази причина гледайте незабавно да му привлечете вниманието. Не може да устои на загадъчни дами, които умеят да прикриват същинските си усеща.

Стрелец

Той е преследвач, по тази причина се представете за плячка, само че … сложна за хващане. Лесните победи не са за него, би трябвало да изглеждате труднодостъпна.

Козирог

Най-сигурния метод да „ си падне “ незабавно по вас е да му напомняте за майка му. Бъдете открита, сериозна и загрижена. Никакви фриволни осъществявания, този човек е същински традиционалист.

Водолей

Ще го накарате да полудее по вас някъде на границата сред другарството и любовта. Много е свободомислещ и не трябва да показвате, че имате желание да го обвържете.

Риби

Не е елементарно да пробиете вътрешния му свят. Постарайте се да откриете някакви прилики сред вас двамата, по този начин ще му помогнете да се отпусне. За да го привлечете, бъдете нежна и покорна.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР