Как да разберем, дали имаме уголемяване на жлезатаСледете уринирането си.

...
Как да разберем, дали имаме уголемяване на жлезатаСледете уринирането си.
Коментари Харесай

Симптоми при увеличена простата

Как да разберем, дали имаме увеличаване на жлезата
Следете уринирането си. То е присъщ индикатор за започващи или задълбочаващи се проблеми с простатата. От една страна, обърнете внимание на позивите – периодичност, брой на нощните ставания, опция за отлагането им. От друга – на мощността на струята. Ако забелязвате отрицателна смяна, изразяваща се в чести и нетърпими позиви, над 3 ставания през нощта, затруднена и отслабваща бликам, консултирайте се с уролог.Изследвайте 1-2 пъти годишно туморния маркер ПСА. Завишените му равнища не са безусловно преход на аденома в карцином. В доста случаи са резултат на възпалителни процеси, провокирани от към този момент увеличената простата. Нарасналата тъкан на жлезата притиска органите в съседство (пикочен мехур и канал) и води до задръжка на урина, формиране на камъни, а при подложен катетър – и до спомагателни инфекции. Всичко това рефлектира върху стойностите на ПСА-маркера, които могат да бъдат разчетени единствено от уролог.Не пропускайте годишния профилактичен урологичен обзор, с цел да имате цялостен надзор върху положението си. Специалистът ще дефинира размера на жлезата и съществуване на остатъчна урина, след което, при нужда, може да назначи подобаваща терапия.
200-ватовият Тулиум лазер – далновидният избор на мъжа с увеличена простата
-->
е еволюция в и чудесно решение за мъжа с простатен аденом. Системата е с водещи характерности във връзка с мощ и точност спрямо всяка друга. Големината на простатата към този момент няма никакво значение – с Тулиум 200 вата се изпаряват всевъзможни размери по анемичен и нетравматичен метод при кратко оперативно време. А екипът на Лейзър Мед е с максимален опит у нас. След интервенцията мъжът не помни за вялата и затруднена бликам, а тези с катетър се разделят с него дефинитивно. Тулиум 200 вата обезпечава чужд комфорт, експедитивност и качество на резултата. На разположение и в четирите филиала на ЛЕЙЗЪР МЕД в България и Сърбия.

В се организира ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА с включени: консултация с уролог, премерване на размера, премерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

В Лейзър Мед – София резултатът от ПСА е подготвен преди прегледа.

4 филиала в България и Сърбия. Най-голям опит в лазерната хирургия на простатата. Първокласна техника.

тел. 02 4 760 760

моб. 089 952 11 01                                         

АКТУАЛНО:

По покана на водещи уролози в Македония урологичният екип на Лейзър Мед осъществя поредна оперативна сесия с Тулиум лазер 200 вата при пациенти с аденом на простатата.

Апаратурата е от най-голям клас и е идентична като индикатори с тази, с която работим в България и Сърбия. Това подсигурява на пациентите оптималната сигурност при осъществяването на интервенцията.

А заради обстоятелството, че експертите ни са с максимален опит в лазерните интервенции на простата - отлични следоперативни резултати.

ОЩЕ В ЛЕЙЗЪР МЕД: Най-съвременните трендове в здравната процедура при

След бременност и раждане анатомията в ТАЗОВОТО ДЪНО на дамата търпи промени. Изместването на уретрата от естественото й състояние е измежду вероятните. То нормално води до изпускане на урина след кихане, кашляне, смях, или така наречен стрес-инконтиненция. Проблемът не трябва да се подминава с концепцията, че ще премине, а да се съветва със експерт в региона.

Уролозите на ЛЕЙЗЪР МЕД са сертифицирани в Германия за ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТАЗОВО ДЪНО с биосъвместими имплантивни материали. Процедурата е бърза, минималноинвазивна и с дълготраен резултат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР