Как да прочистим лимфата с магнезиев сулфат – защо е

...
Как да прочистим лимфата с магнезиев сулфат – защо е
Коментари Харесай

Как да прочистим лимфата с магнезиев сулфат – златната рецепта

Как да прочистим лимфата с магнезиев сулфат – за какво е значимо да прочистим лимфната ни система? Как да създадем по този начин, че тя да работи в пъти по-добре? Нашата лимфна система държи ключовете към царството на имунната система.

Какво съставлява лимфната система и какво прави тя за нашето тяло?

Лимфната система е част от имунната система на всеки човек. Тази необятна гама от органи и канали е обвързвана по функционалност, само че не безусловно от физиологични структури. Просто казано, лимфната система оказва помощ за унищожаване на отпадъците от тялото ви. Основната функционалност на лимфната система е самата циркулация на лимфата, течност, съдържаща бели кръвни кафези, които се борят с инфекциите в цялото тяло.

Обикновено телата ни ще изхвърлят отпадъците през лимфната ни система без доста проблеми. Но от време на време има проблеми, които могат да зародят и които могат да създадат това източване на боклуци по-предизвикателно. От заболяване, до интервенция и до други медицински проблеми, всичко това може да накара лимфната ви система да работи постепенно или да не действа оптимално. Ако тялото ви не източва отпадъците по естествен метод, може да се почувствате бавни, изтощени, подути и да имате други неподходящи последствия за здравето.

Симптомите на претрупана лимфна система могат да включват:

  • Чести инфекции или вируси
  • Подуване на лимфните възли
  • Хронична отмалялост
  • Мускулни болки

Как да почистите лимфната си система

За благополучие има доста неща, които можете да извършите, с цел да оптимизирате здравето и да прочистите лимфната си система. Както ще видите, доста от тях са в сходство с общите рекомендации за здравето, само че има още няколко съвета, характерни за лимфната система. Надяваме се да намерите това за потребно за цялостното ви здраве и благоденствие!

1. Пийте доста вода

Дехидратацията е честа причина за задръстване на лимфата. Лимфната тъкан става по-дебела и по-малко преносима, когато сте обезводнени, само че тече добре, когато е вярно хидратирана. Естествено не е нужно да пиете тонове вода, само че се старайте да го вършиме по-внимателно, изключително през зимата, когато е по-лесно да забравите.

Как да използваме ореховите черупки в нашия обичай и за нашето здраве

2. Упражнения

Всички знаем, че упражненията са потребни за цялостното здраве, за снабдяване на сила, поддържане на сърцето ви мощно, подсилване на мускулите и за облекчение на напрежението. Също по този начин обаче упражненията са отлично средство за дренаж на лимфната циркулаторна система. Лимфната система зависи значително за нейната циркулация от огромната мускулна интензивност в тялото.

Вашата лимфна циркулаторна система работи непосредствено с вашата сърдечно-съдова циркулаторна система, с цел да поддържа салдото на равнищата на кръвта и лимфната течност и да изхвърля токсините от тялото. Също по този начин носи имунни кафези в тялото, с цел да помогне за отбрана против инфекции.

3. Яжте здравословна, добре уравновесена диета

Това не значи характерна диета, не се изисква веган или кето диета, само че фокусирането върху пълнозърнести, непреработени храни като органични зеленчуци и плодове и здравословни мазнини като авокадо, ядки и семена, ще ви помогне да сте сигурни, че получавате доста хранителни субстанции, от които се нуждаете.

Някои от най-хубавите храни за пречистване на лимфната система са цитрусовите плодове, горските плодове, зеленолистните зеленчуци, тиквените семки, семената от чиа, конопените семена , билките и подправките.

Ако желаете да извършите крачка напред, може да помислите за прибавяне на хлорофил към вашата диета. Можете да го добавите към водата си, като той оказва помощ за филтриране на лимфата и кръвта.

Сега обаче да забележим:

Как да прочистим лимфата с магнезиев сулфат

Детоксикацията е доста значим развой за вярното действие на организма. Μагнезиевият сулфат , или необятно прочут като британска сол , може да детоксикира тялото вътрешно като хранителна добавка и външно посредством баня. Името епсом (Epsom) соли е обещано на магнезиевия сулфат, защото в началото са били открити в региона на Епсом, Съри, Англия.

Магнезиевият сулфат е неорганична сол, съдържаща минерали като магнезий, сяра и О2 (MgSO4). Магнезиевият сулфат се смята от мнозина за едно от най-хубавите средства за детоксикация на тялото и по този метод се употребява в доста области на медицината. Традиционно магнезиевият сулфат се употребява за лекуване на положения като:

• недохранване
• мускулна отмалялост
• запек
• детоксикация
• пилинг на кожата
• акне
• мускулни пострадвания или отмалялост
• артрит

Как да използваме билката бабини зъби и защо е потребна

Единият метод да спомогнете работата на лимфната система с помоща на британска сол е да си извършите вана. За да извършите детоксикираща вана с британска сол би трябвало да извършите следното:

Сложете 2 чаши британска сол в общоприета по мярка вана с топла вода. Температурата на водата е добре да не надвишава 38,8°C. Изсипете солта под чучура. Това разрешава на солта да се разтвори по-бързо и да се смеси изцяло във ваната. Водната примес би трябвало да наподобява леко сапунена.

Потопете се във ваната за най-малко 12 минути. За спомагателни изгоди от ароматерапията, прибавете етерични масла като лавандула, мента или чаено дърво към вашата вана. За още по-добър резултат за лимфната система, прибавете 10 капки масло от розов здравец .

Как да прочистим лимфата с магнезиев сулфат благодарение на златната рецепта

Сега ще забележим извънредно добра рецепта за разчистване на лимфата. За задачата имате потребност от:

  • дестилирана или преварена вода – 500 мл
  • магнезиев сулфат (английска сол) – 1 с.л.
  • сок от 1 лимон
  • сок от 1 грейпфрут
  • сок от 1 портокал

Стоплете водата до 40–45 °C и прибавете всички останали съставки. По-добре е да започнете процедурата на празен корем и да сте вкъщи по това време, защото токсините ще излязат естествено. Приготвената примес за лимфна детоксикация би трябвало да се пие на дребни глътки заран. След тази процедура се изкъпете с морска сол – 1 кг сол в топла вода.

Магнезиевият сулфат е изненадващо ефикасен за пречистване на лимфата, а в композиция с цитрусови плодове подрежда цялата лимфна система. В придвижванията на червата ще видите какъв брой отрови и мръсна лимфа ще излязат от вас. Магнезиевият сулфат, като магнит, може да извлече до 16 литра отрови и други боклуци от лимфата (особено при хора с наднормено тегло)! След това разчистване би трябвало да пиете запарки от всички бели билки , които почистват лимфата.

Погрижете се за вашето тяло и бъдете здрави!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР