Как да премина в дясна лента? Невъзможно е!“ Този въпрос

...
Как да премина в дясна лента? Невъзможно е!“ Този въпрос
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Как да премина в дясна лента? Невъзможно е

„ Как да мина в дясна лента? Невъзможно е! “ Този въпрос насочва пловдивчанин, който станал очевидец на следващото безумно паркиране, което затруднява придвижването в града.  Шофьор на джип е спрял автомобила си в лентата, която е отредена за водачите, които ще вършат десен завой на бул. „ Руски “ малко преди моста на Герджика. На доктрина платното е огромно, само че мястото на автомобила несъмнено не е там и оставено по този метод пречи на всички останали, която считат да се престоят. Дори и да е паркиране от вида „ единствено за малко “, опрощение няма. Това не е паркомясто, а лента за придвижване.
Прочетете още
„ Това е предното безумство “, възмущава се нашият четец. И е прав, какво ще стане, в случай че всички решим да употребяваме, която лента си харесаме за паркинг?

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на сходни нередности, може да ни изпращате сигналите си като известие в страницата ни във  или на публицистичната ни поща 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР