Как да печелим пасивни доходи от крипто валути – въпреки

...
Как да печелим пасивни доходи от крипто валути – въпреки
Коментари Харесай

Как да печелим пасивни доходи от крипто валути и да не работим вече

Как да печелим пасивни приходи от крипто валути – макар че доста хора влизат в крипто света за краткосрочни облаги от цените – това не е мястото, където се вършат същински солидните пари. Да, криптовалутата може да бъде мощно волатилна, само че избирането на дадена монета, която може да изчезне след няколко дни, е извънредно рисковано. И до момента в който някои хора са създали много пари от такава краткосрочна неустойчивост – доста други хора са изгубили пари.

Ето за какво би трябвало да мислите повече в дълготраен проект, изключително за изгодите от пасивния приход, които криптовалутите може да ви донесат. Може да не удвоите или утроите вашите пари за една нощ, само че може да си осигурите резистентен приход, на който може да разчитате. А в някои случаи и да напуснете ежедневната си работа.

Има разнообразни способи за правене на въздържан приход с крипто. Те включват залагане за постоянна възвръщаемост на приходите, крипто основани ETF фондове и други Някои платформи като BNB Vault започнаха да оферират лесни способи да спечелите облага от вложенията си единствено с едно натискане на бутона. Има и доста нови крипто планове, които имат за цел да донесат изгоди от пасивни приходи на масите с неповторими решения за благоприятни условия за печелене на приходи. Нека да разгледаме няколко положителни варианти:

6. Uniglo (GLO) – по какъв начин да печелим пасивни приходи от крипто валути

Екипът от експертни разработчици оказа помощ за основаването на неповторимо предложение за крипто света: в действителност дефлационна, обезпечена с активи и ръководена от общността криптовалута, която има една от най-силните бази за стойност, които сме виждали от известно време. Това е по този начин, тъй като трезора на GLO (изграден от такси върху продажбите) таксува набор от действителни и цифрови активи, с цел да обезпечи в действителност стабилен ресурс от стойност. Техният неповторим механизъм за двойно изгаряне спомага за основаването на непрекъснат дефицит и валута, която може да издържи на инфлационен напън.

GLO е добра алтернатива за въздържан приход , тъй като разрешава на потребителите да имат част от актив, до който преди този момент може да не са съумели да доближат. Трезорът на GLO включва вложения в други криптовалути, както и цифровизирани версии на злато от действителния свят, изобразително изкуство и други Докато цената на GLO не е склонна към свръхспекулации като BTC или други активи, тя въпреки всичко е основана за напредък. Ако влезете по-рано, като го купите в този момент по време на предварителната продажба, може да започнете да печелите десетилетия напред.

Тук може да се регистрирате за предварителна продажба на токени

5. Helium (HNT) – по какъв начин да печелим пасивни приходи от крипто валути

Helium оказа помощ за основаването на неповторима система за копаене, която не разчита на скъпи инфраструктури като GPU. Вместо това Helium разчита на радиотехнологии и мрежи. Това отваря опциите за доста повече хора да копаят хелиум на по-достъпна цена. Също по този начин това е превъзходен вид за въздържан приход за тези, които желаят да основат уреди за копаене и просто да се любуват на възходящите добиви с течение на времето.

4. Avalanche (AVAX) – по какъв начин да печелим пасивни приходи от крипто валути

Като бърза и използваема платформа за интелигентни контракти, Avalanche постепенно става все по-голям член в блокчейн пространството. Има и доста благоприятни условия за пасивни облаги с AVAX , неговият роден токен. Те включват награди от залагане, тъй наречените стейкинг (staking) и други.

3. Cardano (ADA) – възвръщаемост на вложенията (ROI) до 2030 година сред 1,000-11,000%

Cardano е най-ценният в света блокчейн с прилагащ механизма за консенсус доказателство  за залог. Какво значи това на процедура? Това значи, че до момента в който Bitcoin има въглероден отпечатък, равностоен на страна като Колумбия, а Ethereum отделя толкоз CO2 за една година, колкото Сингапур, Cardano е най-чистата криптовалута в света с нищожен въглероден отпечатък, равностоен на годишните излъчвания от единствено 100 автомобила.

Блокчейнът Cardano е прочут като единственият план със непоколебим, научен развой на партньорска инспекция за всички надстройки и внедрявания на технологии. Докато противници като Solana претърпяха цялостно спиране на мрежата единствено през последните няколко месеца, Cardano към момента не е срещал проблем с качеството в своята подготвеност.

Възможността разработчиците да основават децентрализирани приложения (dApps) и DeFi планове в блокчейна Cardano стана налична едвам през септември предходната година. Повече от 90 плана към този момент са стартирани на Cardano, до момента в който към 1000+ остават в развой на разработка.

Как да копаем dogecoin – обичаната криптовалута на Илон Мъск

Cardano също е известен, защото неговият децентрализиран консенсусен механизъм разрешава на дребни до огромни притежатели да вземат участие в неговото валидиране. Чрез потреблението на един от многото публични портфейли на Cardano, потребителите могат да завоюват избран годишен лихвен % върху своето владеене, като се причислят към група за стейкинг.

Цена на Cardano през юли 2022 г – ADA доближи дъно от $0,4 през юли, а към 20 юли доближи връх от $0,54.

Прогноза на Cardano за 2030 г – панелът от 54 финтех експерти даде прогноза на ADA сред $6,54 и $58 до 2030 година Това значи, че инвестиция от $10 000 при цена на ADA на 20 юли ($0,53) може да стане на $64 000 до $580 000 до края на десетилетието.

2. Binance coin (BNB) – възвръщаемост на вложенията до 2030 година от 825%

BNB (монетата на Binance) зарежда водещата в света борса за криптовалута по размер на търговия – Binance. Веригата BNB също има втория максимален общ заключен размер (TVL) от всяка блокчейн в промишлеността на криптовалутите. Само Ethereum има повече TVL съгласно Defi Llama. О, още нещо – BNB също е петата най-голяма криптовалута по пазарна капитализация, сега има съвсем 43 милиарда $ в средата на юли 2022 година

BNB започва през 2017 година и е най-успешната криптовалута за своята ера. Вече дава възвръщаемост от 270 000% на всеки, който е закупил BNB при първото й стартиране на пазара с цена от $0,1. През това десетилетие BNB има доста триумфи. Миналия месец тя изпревари Coinbase като крипто борса, притежаваща най-голямото количество биткойни в света. Докато Coinbase, Crypto.Com, Bybit редуцираха личен състав и други платформи за крипто кредитиране изпаднаха в неплатежоспособност след колапса на Terra Luna в средата на май, Binance разгласи, че наема още личен състав.

Сякаш това не беше задоволително, по-късно Binance понижи таксите за търговия за четирите съществени двойки за търговия с биткойн в Съединени американски щати. Освен че дава достъп на търговците на Binance до по-ниски такси за търговия, BNB към този момент може да се употребява за възнаграждение на таксита, заплащане в магазини, запазване на направления за пътешестване, хотели и други

Цена на BNB през юли 2022 г – BNB стартира да търгува през юли 2022 година на най-ниската цена от $213. От 20 юли цената на Българска народна банка се увеличи до 273 $.

Прогнозата на BNB за 2030 г – sпоред 33 финтех специалисти в finder.com цената на BNB ще нарасне до $2488 до 2030 година Това значи, че инвестиция от $10 000 в BNB през днешния ден ($269) ще нарасне до най-малко $93 000 преди края на десетилетието.

1. EverGrow – възвръщаемост на вложенията от $50,000-$320,000 на година

EverGrow е дивата карта в листата. EverGrow започва през септември предходната година и е на път да се трансформира в топ крипто за въздържан приход. Това към този момент е водещият токен за заплащане в крипто света. Как става това?

Reflection токените начисляват такси върху транзакциите от 14% върху всяка поръчка за покупка/продажба. От тях 8% се преразпределят сред всички вложители в стейбълкойна BUSD. От септември повече от 37,5 милиона $ са изплатени на вложители в BUSD.

EverGrow към момента е прекомерно дребен, с цел да получава прогнози за цените от финтех специалистите на finder.com. EverGrow има пазарна капитализация от едвам 60 милиона $ и цена от 0,000000158 $ към 20 юли. Но смисълът на EverGrow не е да продава на по-висока цена.

Как да изкарваме пари от у дома – 10 подобаващи метода

Само като държите EverGrow в портфейла си, можете да печелите BUSD на ден. Въз основа на няколко основни знака можем да получим визия за евентуалната възвръщаемост на вложенията, откакто се появи идващият крипто бичи пазар и откакто EverGrow завоюва по-широка експозиция в пространството.

Прогноза за EverGrow ROI – в случай че приемем, че купуваме EverGrow ($EGC) за $10 000, през днешния ден получаваме 63,3 милиарда $EGC токена. Наградите в BUSD зависят от дневния размер на търговия. Пиковият дневен размер на търговия в EverGrow през 2022 година беше 12 милиона $ за интервал от 24 часа. Ако този размер на търговия се поддържа единствено за една година, ще получите $50 000 в BUSD съгласно калкулатора на EverGrow.

Но в случай че EverGrow успее да завоюва експозицията и приемането на своя сътрудник SafeMoon – и като се има поради, че SafeMoon доближи дневен размер на търговия от $77 милиона за 24-часов интервал през 2022 година – поддържането на дневен размер на търговия на SafeMoon за една година би означавало $320 000 в BUSD в границите на 12 месеца.

ВАЖНО: Информацията, предоставена в тази публикация, е само с осведомителен темперамент. Направете свое лично изследване и се свържете с финансови съветници, преди да вземете капиталови решения.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР