Как да печелите пари играейки Sorare? Ако се интересувате от

...
Как да печелите пари играейки Sorare? Ако се интересувате от
Коментари Харесай

Как да печелите пари играейки Sorare (5 бързи и лесни стъпки)

Как да печелите пари играейки Sorare? Ако се интересувате от футбол, крипто и вършиме спомагателни пари, Sorare си коства да бъде тествана. Фентъзи футболната игра бележи постоянен растеж на потребителите, което докара до любознание на повече хора по какъв начин да стартират. А хубавото е, че има повече от един метод да вършиме пари от Sorare ( So rare безусловно преведено значи “толкова рядко ” ).

SoRare съставлява уеб страница за фентъзи футбол. Мениджърите на Sorare печелят огромни пари, като употребяват своите цифрови колекционерски предмети и награди в играта. Инвестирайки в тези виртуални активи, те получават след време облаги от 10 до 100 пъти от първичната си инвестиция. А още по-хубавата част е, че това става до момента в който те се забавляват да играят играта.

Как да печелите пари, играейки Sorare?

Печеленето на пари, играейки фентъзи футбол, е елементарно, откакто разберете играта. Механиката „ играй, с цел да спечелиш “ е решителен аспект на играта и това е методът, по който стартирате да печелите. Ето 5 бързи и лесни стъпки, с цел да започнете да печелите пари от SoRare.

1. Създайте акаунт – по какъв начин да печелите пари играейки Sorare

Създайте собствен клуб. След като се регистрирате, можете да започнете да работите със Sorare. Първо, можете да изберете името и логото на клуба, който желаете да представлявате. След като изберете клуб, ще можете да видите другите стъпки, които са налични за вас.

Ето някои препоръки, които да вземете поради:
Sorare ще ви попита за вашите три обичани тима по време на процеса на регистрация. Ако желаете допустимо най-хубавото преживяване, пробвайте се да изберете мощни тимове като Реал Мадрид, Ливърпул и Байерн Мюнхен.

Регистрирайте се с предложена връзка и спечелете безвъзмездна карта! Натиснете бутона SIGN UP i следвайте инструкциите. Ако се регистрирате с нечия предложена връзка, можете да спечелите безвъзмездна карта, откакто закупите пет нови карти на търга. Запомнете, че би трябвало да изберете мощна ключова дума и не забравяйте да активирате двуфакторно засвидетелствуване .

2. Финансирайте своя портфейл

Следващата стъпка е финансирането на вашия портфейл. Можете да употребявате както обичайни способи за фиатно заплащане, по този начин и криптовалута, с цел да финансирате портфейла си. Ако не сте уверени в потреблението на крипто, можете да употребявате своята дебитна или кредитна карта.

За да финансирате портфейла си, отидете в горния десен ъгъл на вашия профил и отворете портфейла си. Оттам имате три благоприятни условия за финансиране на портфейла си:

  1. Крипто: Използвайте Ramp или MoonPay, с цел да купувате и депозирате Ethereum на уеб страницата Sorare.
  2. Съществуващ портфейл: Свържете вашия действителен крипто портфейл като Metamask към вашия акаунт.
  3. Фиатни пари: Stripe е разполагаем, с цел да можете да употребявате вашата дебитна карта, кредитна карта, Apple Pay или Android Pay.

3. Купете NFT карти от Marketplace – по какъв начин да печелите пари играейки Sorare

След като финансирате портфейла си, в този момент е моментът да купите страхотни NFT карти. Купуването на първите ви карти може да се почувства като сложна задача. Първо, би трябвало да сте сигурни, че инвестирате в играчи, които постоянно ще се показват добре.

Пазарът може да бъде отличен запас за намиране на този вид играчи. Той дава ясни препоръки кои карти костват повече въз основа на предишното показване на играча. Важно е да знаете, че играчите на SoRare са толкоз положителни, колкото се показват в действителния живот. Когато става въпрос за закупуване на вашите карти на състезател, имате три благоприятни условия:

  1. SoRare NFT търг: SoRare поредно актуализира своя пазар с нови карти на играчи. За да получите тези карти, би трябвало да извършите оферта. Ако спечелите търга, картите са ваши.
  2. Мениджъри (други играчи) : Мениджърите ще пуснат личните си карти за продажба на пазара. Тук цените се дефинират от играча. За разлика от търга, откакто натиснете бутона „ купете в този момент “, картите са ваши.
  3. Отворен пазар (като Opensea): Можете да намерите доста карти на играчи, изброени на NFT пазар като Opensea. Това може да е един от най-хубавите разновидности, изключително в случай че занапред стартирате. Цените на тези карти варират от ниски до високи и постоянно има огромно многообразие от играчи, от които да избирате.

Пазарът Sorare нормално има по-евтини карти. Въпреки това, като разгледате мениджърските карти, от време на време можете да намерите положителни покупко-продажби. Можете също по този начин да изпращате предложения на продавачите или да се свързвате с тях в техните сметки в обществените медии (Twitter, Discord, Instagram и т.н.), с цел да получите по-ниска цена.

Важно е да се означи, че NFT картите имат разнообразни равнища на дефицит:

  • Обикновени (сиви карти): 0 дефицит и не може да се търгува
  • Ограничени (жълти карти): 1000 карти на сезон
  • Редки (червени карти): 100 карти на сезон
  • Супер редки (сини карти): 10 карти на сезон
  • Уникални (черни карти): 1 карта на сезон

Разбира се, колкото по-рядка е картата, толкоз повече би трябвало да очаквате да платите. Уеб уеб сайтът Soraredata е скъп запас за по-задълбочена информация по отношение на картите, играчите, тимовете и така нататък

4. Изградете своя тим

Когато стартирате да изграждате собствен личен тим, е потребно да имате вратар, който постоянно играе. Може даже да е рационално да има двама вратари. Не би трябвало да харчите прекалено много за халфове, тъй като, когато започнете да събирате карти, ще разберете, че има доста от тях, от които да избирате.

След като потвърдите черновата си, ще имате няколко безвъзмездни сребърни карти в акаунта си. Можете да ги употребявате, с цел да играете играта Sorare NFT, само че те няма да ви оказват помощ да спечелите повече пари от играта Sorare. За да имате късмет да спечелите, ще би трябвало да купите няколко NFT карти от пазара.

  • Най-евтини са жълтите карти, следвани от алените карти, следвани от сините.
  • Черноите карти са неповторими и постоянно костват хиляди долари.

Когато намирате верните играчи за вашия тим, би трябвало да имате поради няколко основни фактора:

  • Изискват се най-малко 50 точки на състезател, като за предпочитане ви трябват играчи на възраст до 30 години.
  • Пазарът Sorare има отлична функционалност за пречистване, която ви разрешава бързо да намерите играчи, които дават отговор на вашите условия.
  • Докато бранителите и халфовете са релативно лесни за намиране, намирането на нападатели и вратари, които дават отговор на вашите персонални стандарти, е доста по-трудно.

Професионален съвет: Когато избирате вратар за вашия тим, постоянно можете да изберете този, който сте получили от вашите общи или безвъзмездни карти. Той може да не генерира толкоз доста точки, само че може да ви спести пари, с цел да създадете собствен екип.

Ето още препоръки за създаване на сполучлив футболен тим с бюджет за Sorare:

  • Не харчете непотребни пари за карти.
  • Не инвестирайте в играчи от ниско равнище.
  • Може да бъде потребно да се изградят разнообразни типове тимове (например тим на всички звезди, тим U23 и европейски отбор) и да вземат участие във всички надпревари. По този метод можете да получите разнообразни прекарвания и да научите кои тактики работят най-добре за другите типове игри.
  • Използвайте времето отвън сезона, с цел да размените играчи, които смятате, че са подценени. Това е моментът, когато можете да получите най-хубавите предложения за играчи, защото други тимове може да не са толкоз склонни да ги пуснат.
  • Що се отнася до вашия фентъзи екип, постоянно следете новините.
  • От значително значение е да инвестирате в играчи с огромен капацитет – те могат да ви обезпечат 100 пъти възвръщаемост на вашата инвестиция.

5. Влезте в надпревари – по какъв начин да печелите пари играейки Sorare

Ако желаете да спечелите повече пари в Sorare, като печелите надпревари, би трябвало да имате мощен състав и да се регистрирате за надпреварата. Можете да участвате в надпревари в шест категории според от това какъв брой редки са вашите карти.

Създаване на вашия тим за надпреварата

  • Common: Поне 5 общи карти за присъединяване.
  • Mix: Тренировки за играчи, които са контузени или не играят, с цел да натрупат опит.
  • Limited: Поне 5 общи карти за присъединяване.
  • Rare: Най-малко 4 редки карти и най-вече 1 елементарна.
  • Super Rare: Най-малко 3 супер редки карти с 1 рядка и/или 1 неповторима карта.
  • Unique: Най-малко 3 неповторими карти с най-вече 2 супер редки карти.

Има 6 разнообразни типа надпревари, от които можете да избирате:

  • All-Star: Всички игри и играчи от всички лиги.
  • Under 23: Само на играчи до 23 години (от всички лиги).
  • Champion Europe: Игри и играчи от 5 огромни европейски лиги (Бундеслига, Ла Лига Сантандер, Лига 1, Висша лига, Серия А).
  • Challenger Europe: Игри и играчи от претендентските европейски лиги (HNL, Австрийската Бундеслига, Eredivisie, Football League Championship, Jupiler Pro League, Premiership, Primeira Liga, Russian Premier League, Spor Toto Süper Lig, Super League, Superliga, UEFA Champions League, UEFA Лига на конференциите на Европа, Лига Европа на УЕФА, плейофи на Лига Европа на УЕФА).
  • Америка: Игри и играчи от главните лиги на американския континент (Campeonato Brasileiro Série A, Concacaf Champions League, CONMEBOL Libertadores, Liga MX, Liga Pro, Major League Soccer, Primera A, Primera División de Chile, Primera Division del Perú, Superliga Argentina de Fútbol ).
  • Азия: Игри и играчи от главните азиатски лиги (Шампионска лига на AFC, Китайска суперлига, J1 лига, K лига 1).

Всяко съревнование има друг награден фонд. Можете да ревизирате какъв брой ще можете да спечелите, преди да регистрирате тимовете си. По този метод можете да добиете визия какъв брой е заложено.

Колко пари са ви нужни, с цел да започнете със Sorare?

Можете да започнете да играете SoRare гратис без първична инвестиция или за доста малко пари. Например, можете да купите карта за $2 и да я продадете за $100. Въпреки това, в случай че желаете да създадете тимове и да имате шанса да спечелите награди, ще ви трябват най-малко $100.

Ако се интересувате единствено от търговия с NFT карти, няма избран предел или сума, с която би трябвало да започнете. Цените на тима могат да варират според от качеството на екипа. Например стеснен екип може да коства $100-$1000, до момента в който необичаен екип може да коства $1000-$5000. От друга страна, в случай че търсите екип от най-високо равнище, може да платите $5,000-$50,000.

По време на играта ще попаднете на карти с награди и награди, които можете да употребявате в своя изгода. Можете също по този начин да спечелите малко повече пари от Sorare, като препродадете съществуващите си карти. Така че упоменатите цени са единствено за начало – имате капацитета да печелите повече, до момента в който вървите напред.

Колко време лишава печеленето на пари от SoRare?

Можете да вършиме пари незабавно, като обърнете своите NFT карти на състезател на пазара. В противоположен случай може да отнеме от 4 до 8 седмици, с цел да видите възвръщаемостта на първичните си вложения от закупуване на играчи, създаване на вашия тим и печелене на награди за продобиване на надпревари.

Както всяко хубаво нещо, лишава време. Но в случай че обичате фентъзи футбола и обичате да вършиме пари, тогава да играете играта за избран интервал от време и в последна сметка да получите заплащане за добития опит би трябвало да бъде вълнуващо.

Как мога да получа безвъзмездни NFT карти на състезател? Има два метода да получите своите безвъзмездни карти за състезател:

  • Използвайте реферален линк , с цел да се регистрирате. След това, откакто закупите 5 карти от търга, ще получите една гратис. Освен това можете да споделите своя лична реферална връзка с приятелите си, с цел да спечелите безвъзмездна карта (стига да преминат през същия развой.)
  • Участвайте в надпревари, с цел да спечелите безвъзмездни карти.

Как да намеря положителни карти на състезател? За да намерите положителни играчи на SoRare, би трябвало да знаете по какъв начин се показват играчите в действителния живот. NFT картите са толкоз положителни, колкото IRL версията на играча. Нараняванията, пропуснатите игри и загубите въздействат върху представянето на картите на играчите. Можете да употребявате Soraredata и Transfermarket , с цел да получите визия за всички играчи.

Законен ли е SoRare?

SoRare е законна фентъзи футболна (и бейзболна) игра, основана на блокчейн технология. Не единствено можете да играете играта, само че получавате цялостна благосъстоятелност върху вашите карти на състезател, защото те са NFT. С тези карти можете да участвате в надпревари, да печелите същински пари и награди и да продавате картите с облага.

За да поддържат в допълнение легитимността на SoRare, те в действителност събраха 680 милиона $ в серия B, водена от SoftBank, с присъединяване на Atomico, Bessemer Ventures, D1 Capital, Eurazeo, IVP и LionTree, както и съществуващи вложители, в това число Benchmark, Accel, Headline и high -профил бизнес ангели.

Въпреки че SoRare към момента е нова компания, платформата ръководи над 150 милиона $ размер на продажби на карти единствено през 2021 година в 170 страни.

Как да печелите пари играейки Sorare – финални мисли

Ако желаете да вършиме повече пари на Sorare и желаете да останете в играта за дълго време, би трябвало непрекъснато да реинвестирате във вашите тимове и играчи.

Това значи да им дадете награди за техните триумфи и по-късно да вземете част от облагите, с цел да ги реинвестирате в по-нататъшна конкуренция. Обикновено, в случай че вашите екипи се показват добре, можете да очаквате възвръщаемост на първичната си инвестиция в границите на 4-8 седмици.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР