Как да направим красив задния двор – планирали сме да

...
Как да направим красив задния двор – планирали сме да
Коментари Харесай

Как да направим красив задния двор – идеи в снимки

Как да създадем хубав задния двор – възнамерявали сме да въведем в ред задния двор, да го разкрасим малко, да го създадем уютно място за релакс. Сега е моментът да се развихрим. За множеството хрумвания няма да се нуждаем от супер доста материали, а повече умения и въображение. Ето няколко хрумвания, за това по какъв начин да създадем хубав задния двор:

Можем да създадем намерено или закрито барбекю

В случай, че изберем закрито барбекю, ще са ни нужни много повече умения и материали, само че пък си заслужава напъните.

Можем да създадем забавна външна маса

Тук ще са ни нужни малко повече дърводелските умения, както и дървен материал, винтове и лепила за дърво. Може да изгежда комплицирано, само че откакто се захванете, ще я извършите за нула време.

Можем да създадем красиво външно огнище

За тази цел ще ни е необходим железен съд, подобаващ за тази цел. Можем да употребяваме и железен пръстен (например можем да употребяваме железен варел за тази цел) и към него да изградим кръг благодарение на тухли, камъни и други материали. Идеално решение за вечерни събирания към лагерния огън, а можем да изпечем и някоя пържола на скара.

Да украсим и оформим с камъни

Как да създадем хубав задния двор благодарение на камъните. Камъните са безвъзмездни и можем да ги използваме за всевъзможни решения в нашия заден двор. Просто ни би трябвало малко въображение. А в случай че желаем да са цветни, тогава можем умерено да ги боядисаме с багра.

Да създадем повдигнати и отделени лехи

Тук благодарение на камъни, тухли, бетон, керемиди, дъски и доста други материали, ние можем да създадем едно в действителност красиво кътче от нашия заден двор. А в този обособен издигнат ъгъл можем да засадим зеленчуци, дръвчета, билки или да декорираме с разнообразни неща. Изборът е наш.

Можем да създадем красиви отделения за зеленчуци

Имаме големи благоприятни условия и варианти да създадем красиви местенца, в които да засадим обичаните ни зеленчуци и билки. Хем красиво, хем потребно.

Можем да създадем сами шадраван или мини езерце

Имаме опция благодарение на водна помпа и тънки маркучи, да създадем красиви фонтани. Трябва ни фантазния и малко механически знания. А за мини езерцето – това е лесна работа.

Дано да сте се въодушевили от тези фотоси и да извършите още по-големи хубости в двора, където с най-голямо наслаждение да каните вашите другари и родственици. Успех!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР