Как да направим къща за гости в нашия двор –

...
Как да направим къща за гости в нашия двор –
Коментари Харесай

Как да направим къща за гости в нашия двор – идеи в снимки

Как да създадем къща за посетители в нашия двор – в случай че постоянно се чудите къде да настаните приятелите и роднините, които ви идват на посетители, в този момент е моментът да разгледате няколко подобаващи хрумвания. За разлика от обичайна стая за посетители, независимата къща за посетители е идеалното решение за приятелите и роднините. Всички ще се чувствате по-спокойни, в случай че ги настаните покрай къщата ви, а не вътре в самата къща.

Малката къща за посетители не би трябвало да бъде комплицирана: имате потребност от спалня или диван за спане, баня и тоалетна, маса и столове за хранене и един тв приемник. Ако има екстри като хол, камина , интернет и веранда, още по-добре.

Къщите за посетители са известни още като вили за посетители, навеси за посетители, къщи за тъщи и свекърви. От съвременни и сглобяеми, до типичен дребни къщи, издигнати зад главния дом. Имате потребност от известна сума пари, позволение за градеж, самообладание и време. Но пък когато стане, ще сте извънредно удовлетворени от вашето допълнение.

Как да създадем къща за посетители – да разгледаме разнообразните стилове и размери на къщи за тъщи и посетители от окръг Колумбия до Нова Зеландия.

1. Къща за посетители Allwood Solvalla

Снимка: allwoodoutlet.com

Може би нито една къща за посетители не е грабвала толкоз внимание, в сравнение с мини къщата Solvalla Studio на Allwood. Тази подготвена мини къща се предлага от Amazon и се продава доста добре, откогато се трансформира в сензация за една нощ. Говорителят на Allwood Робин Пекала не е сигурен за какво тъкмо Solvalla е определена от Amazon пред другите оферти. Solvalla се продава и в Европа от няколко години, откакто Allwood ги прибавя през 2018 година.

“Уникалната характерност е, че има равни елементи затворен интериор и открит вътрешен двор с покрив ”, споделя Пекала. Всеки комплект от Allwood включва дървени съставни елементи, прозорци, порти и железария. Не се изисква бетонна основа – трошляк или обработен дървен материал и трошляк ще бъдат изцяло задоволителни. Също по този начин ще би трябвало да закупите покривен материал за вашата къща за посетители Solvalla, за предпочитане керемиди или ламарина.

“Разбира се, в случай че желаете баня или кухня, ще би трябвало да добавите и тях. Но ние не разпространяваме този дребен модел за тази цел ”, споделя Пекала.

Ако цената от 6750 $ ви се коства много висока, постоянно може да си построите сами тази дребна, спретната къщичка. За задачата ви трябват дървени греди, дъски, винтове, дърводелски умения, стъклопакет (или най-обикновени прозорци) и покривно покритие. Не е комплицирано за осъществяване, макар че си има своите тънкости. А и тъщата няма да ви се мярка у дома!

2. Мини къща за посетители

Снимка: baahouse.com.au

Базирани в Австралия, компания Baahouse са профилирани в архитектурен дизайн на дребни къщи – знак, че дребните домове не са просто наклонност. Baahouse се сплотяват със строителната компания Saunders, с цел да основат мини къща за пенсионирана двойка и фамилията им. Мини къщата, която се намира покрай Бризбейн, съставлява съвременна, стилна и задоволително огромна сграда, с цел да отговори на техните потребности и метод на живот.

Мини къщата е издигната от подпори от твърда дървесина, парапети и отвесен дървен материал. Смесвайки се с пейзажа, модерните домове акцентират метода на живот на закрито или навън посредством свързващи палуби и плъзгащи се стъклени порти, които улавят субтропическия бриз.

Тази мини къща е доста подобаваща за наклонени терени, тъй че в случай че вашият терен е подобен, умерено може да вземете концепцията. Ето разположението вътре на тази красива къща за посетители . Така ще може да се ориентирате доста по-добре, в случай че решите да построите една такава в градината, в съседство до вашата съществена къща.

3. Уютна къща за посетители Pavillion

Снимка: greenheartgardendesigns.com

Сгушена в задната част на горист заден двор на къща в региона на Вашингтон, окръг Колумбия, тази красива мини къща съставлява шестстранна беседка от махагон. Къщата за посетители е проектирана и основана от Green Heart Garden Designs.

Вътрешен двор води до тихото място, където притежателят обича да чете, да слуша птиците или да играе карти, изключително когато вали или когато желае да се скрие от комарите. Вътре дребната къща разполага с подови настилки от бразилска дървесина, ламаринен покрив с живописни капандури, която постоянно се трансформира в леглова база за приятелите.

Как да изгоним комарите от двора – потребни препоръки

4. Вила зад къщата

Снимка: pinterest.cl

Старо селскостопанско имение в окръг Бъкс в Пенсилвания е било реставрирано от Dear Garden Associates с навеси, осъвременени селскостопански здания и настоящи съвременни характерности. Склоновете са превърнати в тераси, с градини и пътеки, свързващи другите постройки.

Къщата в европейски жанр разполага с очарователна къща за посетители и с дребен вътрешен двор за пури. Растенията са определени заради техните цветове и текстури и включват калина, ален димящ шубрак, жълта спирея, култивиран чай и разнообразни треви.

Как да създадем къща за посетители в нашия двор – хрумвания в фотоси

Нека в този момент да разгледаме няколко красиви хрумвания за мини къща или вила в двора и градината. Никога не се знае – може някоя от тези фотоси да ви въодушеви за вашият личен план. Успех!

Снимка: deargarden.com

Как да създадем красива дървена вила в планината

Как да създадем красива дървена вила – изморени сте от огромния град, нуждаете се от отмора и глътка чист въздух. Или просто обичате планината и желаете да сте там колкото се може по-често с другари или с цялата фамилия. Сега е момента и времето да построите вашата красива и уютна дървена вила с общи усилия…


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР