Как да извая онова завидно предизвикателно дупе? Здравата и красива

...
Как да извая онова завидно предизвикателно дупе? Здравата и красива
Коментари Харесай

Как момичетата в Instagram поддържат своите атлетични фигури?

Как да извая това забележително предизвикателно дупе? Здравата и красива фигура не е единствено въпрос на ген. И най-хубавият ген може да бъде прахосан без неизменност в тренировките и уравновесен метод на хранене.

Открийте спортния оазис, в който да постигнете мечтаните резултати с лекост, в един от деветте клуба на верига концептуални фитнеси Next Level  в гр. София.



Next Level влиза на пазара през 2018 година и бързо печели фенове, въпреки и в провокационен за бизнеса интервал. Фитнесите са ситуирани на комфортни местоположения в града - в търговски центрове или наоколо до бизнес здания. Оборудвани са с първокласна техника на TechnoGym и разполагат със зони за друг вид тренировки - функционални, силови, кардио, спа и релакс зона. Удобният паркинг и рецепцията с освежаващи и протеинови питиета са още две преимущества на всяка от залите.

Не това обаче са аргументите клиентите да избират Next Level за своя път към здравето и хубостта. Целта на веригата е одобряване на постоянните тренировки като инструмент за поддържане на здрава фигура и пресен дух. За тях позирането и сравнението с другите са загуба на време, а това, което в действителност има значение е всекидневно да подобряваш своите лични резултати. В Next Level имат вяра, че човек наподобява добре единствено когато е благополучен и не трябва да приема спорта като обвързване в опит да се почувства благополучен.



“Самите ние в екипа сме дейни спортисти и всички помним първите си пъти във фитнес зала преди години, когато толкоз несигурни в себе си, сме си мислели, че всички останали гледат и разясняват нас. Именно с мисълта това възприятие да не съществува на територията на Next Level вземам доста бизнес решения, които усъвършенстват потребителско обслужване и подсигуряват персоналните триумфи на посетителите ни. ” - разяснява Цветелина Трендафилова - Country Manager & Board Member в Next Level, част от Benefit Systems SA.

Залите са светли и просторни, а атмосферата е другарска и подготвя даже и начинаещите да се усещат спокойни и свободни да пробват нови неща. Зоните за релакс с книги и комфортни фотьойли подтикват завързването на нови контакти или научаването на нещо забавно по време на почивката сред сериите.

“Груповите тренировки са друга перла в короната ни и извънредно обичани и ефикасни, както за дамите, по този начин и за господата наши клиенти. Предлагаме групови занимания по програмата LES MILLS. ” - продължава Трендафилова.



Тя е основана през 90-те години от едноименния четирикратен олимпийски първенец от Нова Зеландия, за подготовка на професионални спортисти. Програмата съдържа поредност от извършения, които се извършват на фона на високоинтензивна музика. Високата успеваемост и бързите резултати, произхождащи от положителното познаване на човешкото тяло и ясните спортни цели, бързо трансформират новозеландското фитнес събитие в международен шлагер. Фактът, че упражненията и музиката се актуализират постоянно подтиква почитателите да наблюдават с още по-голям интерес поредиците и да усъвършенстват себе си. В LES MILLS портфолиото на Next Level всички клиенти могат да се насладят на BodyPump, BodyCombat, Core и Grit тренировки. Сред груповите тренировки има и лични артикули на веригата, като Booty тренировката, отдадена на изтънчено завършените дамски задни елементи.

Най-хубавото обаче е, че всички 9 клуба могат да бъдат посещавани и с карта MultiSport. Работодателите и HR експертите, дали тази обществена облага на своите чиновници могат да бъдат сигурни и спокойни, че във верига Next Level тя се употребява в своя цялостен капацитет - спорт, развлечение и нови другари. Всичко това, от своя страна, прави чиновниците по-удовлетворени, лоялни и продуктивни на своето работно място.

Всички клубове и благоприятни условия за тренировки и релакс, разгледайте на https://www.nextlevelclub.bg/.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР