Как да имам по-хубав и голям обем на косата си?

...
Как да имам по-хубав и голям обем на косата си?
Коментари Харесай

Пробвайте това вкъщи: От тънка и фина коса към впечатляващ обем

Как да имам по-хубав и огромен размер на косата си? Как да накарам този размер да стои компактно и по-дълго, като че ли преди малко съм излязла от салона? Все въпроси, върху които са мислили не една и две дами по света и ни карат да търсим решения още от момента, в който видим, че косата е един от най-важните атрибути от външния ни тип.

Истина е, че който успее да даде изрично и пожизнено решение на тази безконечна женска алтернатива, ще завоюва правото да му бъде повдигнат монумент, само че до момента в който това се случи, дано забележим някои в действителност работещи хрумвания, които дават действителни резултати.

Не сме питали група английски учени, просто тъй като можем да попитаме Ивайла Станчева – hair-eксперт на марката TRESemmé, която неотдавна отговори на най-често задаваните въпроси, свързани с косата. Вижте отговорите ѝ . Нейният съвет комбинира както старания от наша страна, по този начин и използването на подобаващи артикули за размер.

Като за начало, какво можем да създадем ние самите?

 iStock/Getty Images

След като измиете нежно косата (без да я скубете и дърпате много), наведете главата надолу и я подсушете добре. Това е извънредно значимо, в случай че желаете косата да придобие оня размер, за който мечтаете, а за него спомага обръщането на посоката на косъма.
                             

Правилните артикули за реализиране на мечтания размер са второто изискване на задачата и тук специалистът дава следните препоръки:
Ползвайте артикули, основани характерно за увеличение на размера. Ползвайте най-малко два продукта – и шампоан, и еликсир от една и съща серия.
Според експерта серията TRESemmé Full Fibre е нашето оръжие за реализиране на мечтания размер. Продуктите в нея са два – шампоан и еликсир за тънка и фина коса.

 TRESemmé

Шампоанът е особено обогатен с глицерин и колаген, прониква в сърцевината на косъма и го укрепва. Той подхранва в дълбочина, прави косата витална, копринено мека и ѝ придава размер и компактност, сходни на тези, които виждаме в огледалото в салона.

Разликата може да бъде усетена и забелязана още след първото измиване - особено в случай че комбинирате с балсама, който дава чувството, че внезапно ви е пораснала гъста и плътна коса. Той също е обогатен с колаген и глицерин и като бонус хидратира косъма, с цел да е витален и здрав.

За повече детайлности и тънкости в преодоляването на този трик – придаването на размер, следете наличието от Ивайла в формалния канал на България, където ще разберете по какъв начин тъкмо да правите тази магия. Успех и ние сме с вас!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР