Как бихте реагирали ако срещнете бившето си гадже? Дали ще

...
Как бихте реагирали ако срещнете бившето си гадже? Дали ще
Коментари Харесай

3-те зодии, които биха се върнали при бившето гадже

Как бихте реагирали в случай че срещнете бившето си гадже? Дали ще се извършите, че не се познавате или пък ще го поздравите и ще го питате какви ги прави? Възможно ли е искрата още веднъж да припламне и срещата ви да приключи в леглото?

Време е да разкрием кои са зодиакалните знаци, които биха се върнали още веднъж при някогашния си. За тях поговорката " остарялата обич наслойка не хваща " важи с цялостна мощ.

Телец

 бивше гадже

Земна зодия, която се слави със непоклатимост и предсказуемост. Телците са виновни хора, те са отдадени на любовта и избират да си имат непрекъснат сътрудник в живота, в сравнение с да се лутат.
Ако по някаква причина връзката им се разпадне, те го изживяват извънредно тежко, тъй като са посветили огромна част от времето на половинката си. За тях раздялата е нещо доста неприятно, тъй като техните усеща не могат да се изпарят внезапно и те мъчно не помнят претърпяното с индивида, който обичат.
Дори и след раздялата, Телците остават правилни на някогашния си сътрудник, може би с вярата, че той още веднъж ще се върне при тях. Те държат да поддържат някаква връзка с него, въпреки че това може да ги наранява. Ако по някаква причина срещнат предходната си обич е доста евентуално искрата да припламне още веднъж и връзката им да се възобнови. Тогава спомените нахлуват в главата им и те са подготвени да му дадат още един късмет. 

Рак

 бивше гадже

Непоправими мечтатели, нежни, благи и сантиментални. Зодия Рак постоянно ще помни моментите, прекарани с половинката, с която са се разделили. Те в никакъв случай няма да изтрият телефона на бившето си гадже и няма да се преструват, че не го познават.
Раците са прекомерно състрадателни и даже от жалост ще са подготвени да се грижат за индивида, с който към този момент са разграничени. Предпочитат да си останат другари и постоянно се интересуват от него - какво прави, какво работи, дали си има нова обич. След раздялата, неведнъж си мислят за експоловинката си, по тази причина стават тъжни и чувствителни. Романтичната им природа ги кара още веднъж да се съберат. Предпочитат остарялата рутина пред новите прекарвания. Ако по някаква причина някогашната им обич желае да се съберат още веднъж, те са подготвени да опитат още един път.

Везни



Зодията, която балансира и обича хармонията и разбирателството. Те не стопират да проучват и да търсят всевъзможни разновидности за взаимни отстъпки. Винаги имат потребност от компания до себе си, не обичат самотата. Така са и в любовта. Затова при любовна разлъка са постоянно подготвени на взаимни отстъпки и амнистия. Не обичат да упрекват другия, а търсят причина за раздялата в себе си. Хубавите моменти постоянно остават в съзнанието им и те желаят да ги повторят. Затова е доста евентуално искрата да се подпали още веднъж и още веднъж и те да се завръщат при някогашната си обич. Носталгията им по изгубеното е прекомерно мощна, по тази причина те са подготвени на амнистия в името на любовта.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР