Кажете сбогом на запушените артерии, високото кръвно налягане и лошия

...
Кажете сбогом на запушените артерии, високото кръвно налягане и лошия
Коментари Харесай

Почистете запушените артерии със смес от магданоз и лимони!

Кажете довиждане на запушените артерии, високото кръвно налягане и неприятния холестерол!

Тази напитка почиства запушените артерии, понижава равнището на неприятния холестерол и възстановява кръвното налягане.

Заради метода си на живот, ние сме изложени на доста нездравословни субстанции, които предизвикват разнообразни здравословни проблеми.

Необходими съставки:

– 1 кг лимони
– 1 пакетче сода за самун
– 5-6 шепи изсъхнал магданоз
– 12 чаши вода

Приготвяне:

В студена вода измийте лимоните, по-късно ги поставете в гореща вода в тенджера, прибавете содата и оставете да престои за един час. Изплакнете и прибавете нова вода.

Нарежете на ситно магданозът и го прибавете във водата. Варете за 2-3 часа на спокоен огън.

Напитката би трябвало да се съхранява в ледник за 20 дни.

Употреба:

Приемайте по 4 супени лъжици от тази напитка всяка заран на празен корем, в композиция с 30-40 мл. доматен сок. Доматеният сок или пюре са по желание, само че може в допълнение да оказват помощ.

Ползи от лимона:

Лимонът се употребява в семейството за доста неща, да вземем за пример: той обезврежда остатъците от миризми, изключително в хладилника. По същия метод работи и в организма.

И защото съдържа калий може да помогне за управление на кръвното налягане.

Освен това работи доста добре върху психическото здраве и с помощта на лимона можете да възстановите силата си.

Лимоновият сок е диуретик, което значи, че оказва помощ да не се задържа водата в организма и също така предизвиква елиминирането на токсините от тялото.

Водата с лимон оказва помощ за понижаване на респираторните проблеми и обезпечава по-добро дишане, понижава възпалението и потиска производството на слуз. И също по този начин може да помогне за разрешаването на проблемите с акнето и черните точки.

Сокът от лимон може да помогне за понижаване на болката при зъбобол и отстранява токсините от кръвта и в това време се бори против свободните радикали. Добавяйте го във вода с малко мед.

Ползи от магданоза:

Магданозът е богат на доста жизненоважни витамини, в това число витамин С, В12, К и А. Магданозът укрепва имунната система и лекува нервната система.
Помага за премахване на непотребната течност от организма и форсира работата на бъбреците. Редовната консумация на магданоз може да помогне за управление на кръвното налягане.

Фолиевата киселина в тази билка е като тоник за сърцето. Етеричното масло от магданоз, когато се масажира в кожата, може да понижи загубата на коса.

Ако консумирате всекидневно магданоз, ще се почувствате доста по-добре, а болката в ставите ще бъде доста понижена. Чаят от магданоз отпуска скованите мускули и подтиква храносмилането.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР