Кафене в Токио предоставя интересна услуга за кратка дрямка на

...
Кафене в Токио предоставя интересна услуга за кратка дрямка на
Коментари Харесай

Заведение в Япония предлага на клиентите си кабина за сън

Кафене в Токио дава забавна услуга за къса сънливост на своите клиенти. Заведението предлага новаторска отвесна капсула за сън, в която посетителите да подремнат по време на визитата си, въпреки и без да подгъват крайник.

" Спалното помещение " е с размерите на телефонна кабина и има задоволително място единствено за един човек и то прав. Капсулата изолира външния звук и обезпечава подобаващи условия за бързо заспиване. Идеята на оборудването е въодушевена от съня на жирафите. Те спят едвам по към 20 минути на денонощие и освен това постоянно в изправено състояние.

Според основателите на кабините късият сън ободрява и покачва продуктивността на хората. Инсталацията разполага с възглавници за колене и тил, както и за по-голямо улеснение - сгъваема облегалка за глава.

Услугата коства почти 6 $ за еднократно прилагане и е нужна предварителна резервация. Предстои да се работи върху продажбата на сходни уреди в офиси и лечебни заведения, което би се харесало на мнозина японци, които са известни със свръхдинамичния си метод на живот и хроничното недоспиване.

Автор: Ния Прелджич
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР