Кадровиците започнаха да гледат запис на изявлението на от 15

...
Кадровиците започнаха да гледат запис на изявлението на от 15
Коментари Харесай

ВСС гледа как Гешев скъса оставката си на 15 май и изрече политически боклук

Кадровиците започнаха да гледат запис на изказването на от 15 май, когато той скъса оставката си и по-късно изрече израза " политически отпадък ".
Всичко по тематиката: Опитът за атентат против Иван Гешев и желаната му оставка 368
Записът беше позволен като доказателство по настояването. След него стартира разпит на Ясен Тодоров и Борислав Сарафов. 

Изобщо не е ясно докога ще продължи съвещанието на Висш съдебен съвет. То към този момент продължава 8 часа. 

То е по отношение на изявление на основния прокурор по време на конференция на 15 май, в което употребява израза „ политически отпадък “, с което съгласно вносителите се уронва престижа на правосъдната власт, написа Българска телеграфна агенция.

Кадровиците взеха решение да изслушат директорa на Националната следствена работа (НСлС) Борислав Сарафов и заместника му Ясен Тодоров по отношение на прочувственото положение на основния прокурор поради гърмежа до автомобила, в който той е пътувал, в деня преди конференцията и минути преди нея. Гешев изясни, че прочувствено положение може да докара до експанзия и до потребление на разнообразни изразни средства.

Пленумът одобри част от настояванията за доказателства на основния прокурор и на вносителите на предлагането, както и да се изслуша записът от конференцията, на която Гешев употребява израза, поради който е отправено предлагането за освобождението му. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР