Къдрокоса красавица залюби Ванко 1. Рапърът, който изкара няколко години

...
Къдрокоса красавица залюби Ванко 1. Рапърът, който изкара няколко години
Коментари Харесай

Ванко 1 люби къдрокоса зеленоочка!

Къдрокоса хубавица залюби Ванко 1. Рапърът, който изкара няколко години в пандиза, има нова обич в живота. За връзката им разкри самият музикант. Той показа фотография на него и възлюбената му в обществените мрежи.

Коя е новата обич на някогашната дуетна половинка на Азис, не излиза наяве. Видно е единствено, че сексапилната брюнетка с необикновено красиви зелени очи е много по-млада от емблематичния музикант. Това е първата кокона, която Ванко 1 сподели от дълги години. Последната, за която се знаеше, че има връзка с хитовия реализатор, бе чалга дивата Теди Александрова .

Рапърът не стопира да се забавлява с гаджето си. Двойката непрекъснато е посетител на частни празненства, където Ванко и девойката си прекарват повече от добре. Иван Главчев , както е името на рапъра, е в стихията си по време на купоните. Като същински безгрижник Ванко кара музикантите да му пеят ма ушенце против няколко десетолевки, написа „ България Днес “.

Култовият реализатор към този момент е показал девойката на околните си другари. Ванко 1 е срещнал новата си възлюбена с Мис България за 2017 година Тамара Георгиева и нейния другар Стивън Роуз .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР