Кадрите са уловили шокиращия момент, когато в метрото избухва ожесточена

...
Кадрите са уловили шокиращия момент, когато в метрото избухва ожесточена
Коментари Харесай

Видеото на битката в метрото Old Street Station става вирусно, след като британската транспортна полиция стартира разследване

Кадрите са уловили шокиращия миг, когато в метрото избухва яростна кавга, в която мъже нанасят ритници и удари с ръце пред ужасени пасажери.

Смущаващото видео демонстрира по какъв начин минимум трима мъже атакуват различен във трен, спрял на гара Old Street. Изглежда, че различен мъж се пробва да се пребори с нападателите си, преди да стане и да отмъсти с повече принуждение.

Могат да се чуят писъци от спътници и фенове в клипа, който сега се популяризира в X, някогашен Twitter, и е гледан повече от 7 милиона пъти. Оттогава английската транспортна полиция удостовери, че проверява ужасяващия случай.

Сбиването избухна в събота вечерта, като случаят по-късно беше докладван на полицията в неделя. Кадри демонстрират по какъв начин един мъж се клати напред от каретата и се качва на платформата, където стоят нападателите му, преди да го ритнат на земята. Може да се види по какъв начин един мъж хваща ризата му, дърпа сакото си и нанася още един удар.

След това същият мъж скача във влака и съвсем влиза в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР