Кадри заснеха как двама човека от казанлъшко село пребиват човек

...
Кадри заснеха как двама човека от казанлъшко село пребиват човек
Коментари Харесай

Бащата на двамата братя, пребили Галин за една капачка: Много добри момчета са

Кадри снимаха по какъв начин двама индивида от казанлъшко село пребиват човек до безсъзнание в хранителен магазин, напомня Нова тв. 

Причината е печеливша капачка от бира. Магазинът не предложил тази промоция. 

Потърпевшият помислил, че не са го разбрали и повторил казаното от продавачката.

``
реклама



Галин Черакчиев, който е потърпевш приказва пред Нова: Опитах се да защитя магазинерката. Жената си беше в правото. Казах му " чу, ще си я вземеш от Казанлък. Получих удар, след това не помня нищо. "  

Продавачката: Бях доста уплашена. Това е чиста хулиганска демонстрация. Съседи сме, на една улица живеем. Нека младежите бъдат по-толерантни. Можеше да се случи ликвидиране. 

Двамата братя Ахмед и Мехмед са арестувани за 24 часа - те имат престъпни прояви в предишното, изясни гл.- контрольор Христо Петров от Казанлък.

Исмаил - бащата на двамата причинители:  " Ходил до магазинерката да си изиска премията. Правилно е постъпил. И аз бих си изискал. 
Трябвало е да му дадат. Клипът е биз тон и не се знае какво са му споделили. Или е предизвикан от магазинерката или от потърпевшия. Не им утвърждавам доста постъпката. Но има и воновни, които предизвикат побоя. Ако му бяха дали бирата, нямаше да се стигне до този побой. Искахме да се простим на Галин, той не пожела, не се дразня. Но той, с цел да си го получи... "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР