Кадри в социалните медии се появиха, показващи как играчът е

...
Кадри в социалните медии се появиха, показващи как играчът е
Коментари Харесай

Бившият нападател на Гана Рафаел Двамена почина на 28 години, след като колабира на терена

Кадри в обществените медии се появиха, показващи по какъв начин играчът е самичък и по-късно пада на терена в 24-ата минута на мача с Партизани.

Изображение: Рафаел Двамена в Levante UD по време на мач от Ла Лига през 2018 година

Беше му оказана първа помощ, преди той да бъде откаран по неотложност в болница.

„ Въпреки незабавната интервенция на лекарите експерти и всички старания да го върнат назад за живота, футболистът за жалост умря ", споделиха от федерацията.

Не се оповестява причина за гибелта.

Мачът беше спрян при 1-1 без повече игра. Всички мачове, планувани за Албания тази седмица, са отсрочени, добави федерацията.

Нови документи, забелязани от Sky News, демонстрират, че мигрантската договорка на Италия с Албания е доста по-малка коренен от проекта на Обединеното кралство за Руанда

Двамена беше диагностициран със сърдечно заболяване през 2017 година Предложен трансфер от £14 милиона в Брайтън същата година се провали, откакто той не мина медицински обзор.

Той колабира на терен по време на мач през 2021 година в Австрия сред неговия тим Блау-Вайс Линц и Хартберг, само че се възвърне и продължи кариерата си на състезател.

Изображение: Рафаел Двамена, център, играещ за Гана против Съединени американски щати през 2017 година

Двамена продължи в игра за Леванте в испанската Ла Лига за един сезон, както и за Реал Сарагоса чартърен през 2019-20. Кариерата му също включваше престои в Дания и Швейцария.

Levante отдаде респект на Dwamena в обществените медии, като сподели: „ Бихме желали да изразим нашите най-дълбоки съболезнования за гибелта на нашия някогашен състезател, Raphael Dwamena.

„ Нашите мисли са със фамилията и околните му в този сложен миг. Неговото завещание в нашия клуб постоянно ще издържи. "

Вижте тази обява в Instagram

Публикация, споделена от Levante UD (@levanteud)

-->

Сарагоса сподели в X, по-рано прочут като Twitter: „ Съкрушени сме от тъжната вест за гибелта на нашия някогашен състезател Рафаел Двамена. Винаги ще бъдеш в паметта на почитателите на Сарагоса. Почивай в мир. "

Дуамена изигра девет мача за Гана и вкара два гола.

Прочетете повече в Sky News:
Бурята Деби: предизвестия за времето в Обединеното кралство и Ирландия са издадени на фона опасения от наводнения
Спрете да убивате дами и бебета в Газа, споделя Макрон на Израел
Война в Украйна: Експлозии се чуват в Киев, до момента в който градът „ попада под въздушна офанзива “

„ Той служи добре на страната си и показваше класа когато и да е, когато представляваше Гана, " сподели в изказване президентът на Футболната асоциация на Гана Кърт Едуин Симеон Окраку.

Той беше и водещият голмайстор в албанската лига този сезон с девет гола.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР