Кадри Нова ТВДоста шарен и разнообразен е подбора на участници

...
Кадри Нова ТВДоста шарен и разнообразен е подбора на участници
Коментари Харесай

Цвети от Враца се прероди в Симона от Любча

Кадри Нова ТВ

Доста пъстър и разнороден е подбора на участници този сезон в Хелс китчън. Преобладават занимание готвачите, които са влезнали с концепцията да научат нещо, да станат по-добри, само че не липсват и експерти с потвърден опит. Всеки описа за себе си, професионален опит или липса на подобен.

Едно момиче направи мощно усещане на всички обаче. Симона, върху която всички се нахвърлиха още от момента, в който я видяха показа за тежки фамилни проблеми и ориста на момиче от малко обитаемо място и консервативни разбирания. Трогателно искренна и откровена описа за себе си.

Аз съм брокер на недвижими парцели. За мен да си брокер на недвижими парцели не е единствено да измамиш някой да ти даде пари. Печеля моите клиенти с откровеност. Аз съм много суетна персона, незнам дали ми проличава. Държа на външният си тип, тъй като съгласно мен по корицата посрещат, а по книгата изпращат. Аз непрекъснато приказвам без да мисля, тъй като мисълта ми тече доста бързо. Докато мисля за динозаври, след момент съм на пиле с ориз.



Моите родители са доста строги и от тях обич аз не съм видяла. Те в никакъв случай не са ме подкрепяли, даже и в този момент, когато влязох в Хелс китчън. Мама трябваше да е до мен в този момент, само че нея я няма, просълзи се от тази вътрешна засегнатост Мони. Затова пък се построих мисловно и за моята нежна възраст мисля рационално, независима съм, само че съм и много самотна. Нищо не може да размени родителската обич.

Много тежко детство претърпях. Минах през булимията поради подигравките, че съм дебела, родителите ми не знаят за това, само че аз съм мощна, опита се да излъже сама себе си, че е над нещата.

Веднага бе нападната обаче тъкмо поради външния си тип, за който държи най-вече. Нейните разбирания за хубост не се понравиха на болшинството фенове и може би малко на брой чуха изповедта й, загледани в уголемените устни и неестествени вежди.

Но Мони ще покаже какво може, даже началник Ангелов загатна, че вижда дежавю и несъмнено ще й даде късмет.



Това, което до момента видяхме от Мони Бонбони напълно не е всичко. Една остаряла омраза ще излезе на бял свят, откакто в шоуто влезе съберничката й по инфлуенсърско внимание, а точно другата звезда на обществените мрежи Изи.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР