Кадри: Нова телевизияПо изключително драматичен начин завърши тази вечер Хелс

...
Кадри: Нова телевизияПо изключително драматичен начин завърши тази вечер Хелс
Коментари Харесай

Шеф Ангелов взе изненадващо решение в Хелс китчън

Кадри: " Нова телевизия "

По извънредно трагичен метод приключи довечера " Хелс китчън ". След като в първата седмица от предаването бяха отпратени Пламен Скалийски и Николай Тодоров, то през днешния ден началник Виктор Ангелов трябваше да уточни вратата на следващ претендент за 100-те хиляди лв..



В епизода няколко души слагаха оранжевите престилки в разнообразни моменти. В последна сметка Царина Цанева оглави женския тим за поръчката, а Симона Манолова, известна като Мони Бонбони бе пратена да води мъжете. Дамите не се оправиха с поръчките при обслужването, а мъжете се показаха съвсем безупречно.



В последна сметка пред строя бяха изправени четири дами - Царина Цанева, Симона Манолова, Светла Личканова и Магдалена Динкова.

Шеф Ангелов бързо " освободи " Симона от напрежението и я похвали, че доста му се е вдигнала в очите, като я върна в строя. 



Останалите три дами бяха до последно на пангара и шефът се чудеше коя да изгони. В последна сметка той сподели, че довечера ще вземе непопулярно решение и ще остави и трите в играта, като никоя не бе отпратена.

Сред ВИП-гостите в ресторанта през днешния ден бяха легендите на българския волейбол Любо Ганев и Борислав Кьосев, както и актрисата Диляна Попова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР