Кадри: Нова телевизияНа щастлив живот се радва в последно време

...
Кадри: Нова телевизияНа щастлив живот се радва в последно време
Коментари Харесай

Софи Маринова: Нямам гадже, но ухажори не ми липсват

Кадри: " Нова телевизия "

На благополучен живот се радва напоследък Софи Маринова. За това призна самата фолк изпълнителка в изявление за предаването " На кафе " по " Нова телевизия ".

Тя взе участие в благотворително събитие в помощ на потърпевшите от земетресенията в Турция и Сирия. " Ръка, която дава не обеднява. Трябва да си оказват помощ хората ", безапелационна бе изпълнителката.



" Имам снаха, на 25 ноември ще се дами синът ми Лоренцо. Само хубави неща се случват в живота ми. Правя и турне с " Ку ку бенд ". Очертава се хубава година, ще имам нови планове, нови песни, дуети. Най-хубавото нещо е, че имам снаха и може и внучета да имам ", радостна е Маринова.

" Аз съм споделила, че Лоренцо която жена обича и аз ще я обичам доста. Аз съм първична, мое дете е е и тя. Много усмихната е, положително и възпитано момиче. От Етрополе е - нашия град. Със сватовете се познаваме от дребни, знаем си характерите. Ще мине по живо и по крепко както се прави ", показа с усмивка певицата.

" Аз по принцип по тези празници съм измежду хората, само че виждам да си оставя часове и да съм със фамилията. Без много неща не мога в живота. Много работя, вечер отивам на работа. Не мога без спането и яденето. На всички съм купила жилище, единствено не съм си купила на мен и пребивавам по хотелите. Както крещя - хотел " Поляна ". Затова постоянно съм си давала парите за коли, тъй като аз там пребивавам ", призна тя.

" Човек до момента в който е жив се учи. Съдя по себе си, тъй като животът непрекъснато ме среща с доста хора. Много ми е забавно. Има хора дето споделят какво хубаво било едно време. Да, само че и младото потомство е забавно. Сега ще има хвърчащи коли, компютри, това ми е забавно нещо. Аз съм цялостна с обич - от фамилията, от вас, от публиката. Нямам гадже, в случай че това ме питате, само че ухажори не ми липсват ", приключи изявлението Маринова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР