Кадри: Нова телевизияБащата на рязаното с макетен нож момиче -

...
Кадри: Нова телевизияБащата на рязаното с макетен нож момиче -
Коментари Харесай

Бащата на момичето с 400 шева: Излизаме на протест, утре на моето място ще бъде друг родител

Кадри: " Нова телевизия "

Бащата на рязаното с макетен нож момиче - Красимир, описа пред " Нова телевизия " какво е положението на щерка му.

" Минал е месец, другояче раните ще заздравеят лека бавно, постепенно, мъчно, с доста старания.

Но раната, която е в нейното схващане и нейната персона надали ще заздравее толкоз бързо. Аз имам вяра и знам, че тя е мощно момиче и с течение на времето ще съумее по някакъв метод, колкото е допустимо, да преодолее нещата.



Не желае да приказва за това и за самия случай и ние не желаеме да я връщаме обратно. Гледаме да вървим напред ", сподели той.



" Това е една нишка, на която са вързани прекалено много организации.

В цялата работа има и хора, които допускам, че са си свършили добре работата.

Това са експертите от Първо районно ръководство, които незабавно откриха хипотетичния причинител,събраха нужните доказателства, след които той е бил арестуван за 72 часа. и по-късно му е била наложена мярката за неотклонение, само че очевидно там някъде се къса нишката.

Точно това желаеме ние да разберем, тъй като някой си е приключил работата, а някой - не. За този тип закани изначало не знаех, след това разбрахме и научихме.

Преди това не знам, не мога да ви кажа.

Аз въпросния човек съм го виждал един-два пъти, дори не го и познавам.

Аз бях срещу това отношение на щерка ми с него.

От ревнивост - да, това го разясних още първия път, когато ме разпитваха. Разбрах за някаква ревнивост, само че не чак в такава степен, че да докара такива последици ", разяснява още Красимир.



" Когато е станал случая ми се обади дежурния служител на реда, неговата информация, която получих, е за някакво сборичкване.

Потеглих неотложно, мислех, че се събрали тинейджъри и станал някакъв скандал. Когато дойдох на мястото нещата не бяха тъкмо такива.

Отпред имаше служители на реда.

Следите бяха от стълбите на входа на самия блок, до четвъртия етаж. По цялото стълбище.

Няма да разясня вътре какво беше положението. Настояваме за заслужено наказване. Има органи, които да уточнят какво ще бъде обвиняването по отношение на възможния причинител.

Ние няма да оставим нещата по този начин. Както разбрах, приготвят се доста митинги, ние ще бъдем там. Трябва да има смяна. Утре на моето място може да бъде различен родител, а на мястото на щерка ми - друго дете ", приключи той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР