Кадри, на които може да е заснет стрийт художникът Банкси,

...
Кадри, на които може да е заснет стрийт художникът Банкси,
Коментари Харесай

Кадри с енигматичния стрийт художник Банкси са открити в архива на Ай Ти Ви

Кадри, на които може да е сниман стрийт художникът Банкси, бяха открити в архива на английската телевизия Ай Ти Ви, оповестиха английски медии.

Видеоматериалът е открит от репортера на Ай Ти Ви Робърт Мърфи в границите на проучване, отдадено на Банкси, чиято идентичност е незнайна.

Репортерът не е напълно сигурен, че на видеото се вижда Банкси. Но по думите на Мърфи, сниманият мъж е ангажиран с подготовката на изложбата, която се състояла преди 16 години и популяризирала художника, написа ТАСС.

Двеминутният материал от 2003 година включва изявление с неназован художник с бейзболна шапка на главата. Долната част на лицето му е покрита с мрачен плат, само че очите, челото и косата му се виждат отчетливо, изясни Българска телеграфна агенция.

" Маскиран съм, тъй като в действителност не може да си графити художник и по-късно да огласиш самоличността си ", споделя художникът. Интервюто с хипотетичния крал на стрийт арт-а в това видео е с времетраене 35 секунди.

На фрагментите се вижда по какъв начин художникът, който носи суичър с качулка, работи над две картини. В единия случай употребява образец, с цел да сътвори изображение на насекомо до портрет на мъж отстрани, а в другия рисува изображение на дете, което чрез кубчета основава фразата " Kill More " (Убивай повече). Смята се, че двете картини са на Банкси.

Видеото е снимано преди откриването на първата галерия на Банкси в лондонския Ист енд през 2003 година /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР