Кадри на брутално задържане на сина си разпространи кметът на

...
Кадри на брутално задържане на сина си разпространи кметът на
Коментари Харесай

Скандал! Цивилни служители на Бойко Рашков издевателстват над сина на кмет на ГЕРБ

Кадри на брутално задържане на сина си популяризира кметът на Панагюрище Никола Белишки.

Случката се е разиграла във вторник в кюстендилското село Ломница, където 22-годишният Иван Белишки бил със брачната половинка си Габриела на посетители при нейните баба и дядо.

На клипа, който е споделен във Facebook профила на бащата се вижда по какъв начин двама мъже-цивилни чиновници на полицията, са бутнали на земята младежа. Единият от тях се обляга с ръце върху главата на арестувания, а другият гледа часовника си – какъв брой време ще издържи притиснат към асфалта.

По време на задържането се чува по какъв начин младият мъж споделя на служителите на реда: „Спри да ме душиш! Не мога да вдишвам!“, а в това време брачната половинка му, която снима, не стопира да пита униформените за какво го арестуват и какво им е направил.

По думите на Никола Белишки, задържането е осъществено от цивилни „по неотложност“, само че те не са се легитимирали, а единствено се показали с имената си, написа Дарик.

Според публично ръзпространената от Министерство на вътрешните работи информация, Иван Белишки е бил арестуван за палеж на непознат парцел, при който са изгорели сухи треви и ниска растителност в землището на кюстендилското село Ломница. Спасена е близка смесена гора с повърхност 50 дка.

От автомобила, паркиран наоколо до запаления терен на арестувания, служителите на реда иззели патрон и револвер. При последвали процесуално – следствени дейности от къщата в селото, населявана от 22- годишния, са открити два револвера, ловна пушка и над 400 патрона от друг диаметър. При задържането мъжът, който е с непрекъснат адрес в Панагюрище, е бил въоръжен с револвер и нож и е оказал опозиция, съумял да аргументи разкъсно-контузна рана на еднообразен. По случаите са формирано досъдебни производства, известена е прокуратурата – гласи известието на кюстендилската дирекция на полицията.

Иван Белишки не за първи път влиза в престъпните летописи. Преди време бе арестуван в столицата за владение на антики и оръжие. Тогава от фамилията обясниха, че това бил атрибут за възстановките на исторически събития на Регионален клуб „Традиция“, в който младежът членува. Младежът беше обект на полицейско гонене след случката в столицата, когато възпламени съветското знаме.

Семейството на Иван Белишки ще апелира непрекъснатия арест на 4-ти май.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР