Кадри и снимки инстаграмС наближаването на края на годината приключиха

...
Кадри и снимки инстаграмС наближаването на края на годината приключиха
Коментари Харесай

Заклеймиха Сашко още преди да е стартирал

Кадри и фотоси инстаграм

С наближаването на края на годината завършиха всички риалити формати. Победителите са ясни, премиите раздадени. След изобилна порция коледни филми през празничните дни, още в първия ден на новата година на екран ще се появи Сашо Кадиев. Вече се анонсира новото шоу със занимателен темперамент, в което ще му оказват помощ Милица Гладнишка и Христо Пъдев.

Сашко напусна “Преди обед ” и екранната си половинка Деси Стоянова, като показа, че го прави с цел да се посвети на функциите си в театъра, да реализира персонални и креативен проекти и най-много – да се отърве от ранното ставане, което е общоизвестно на всички му е най-големия призрачен сън. Неведнъж Деси е започвала утринното предаване сама в изчакване той да се появи.



Дали на екипа и на шефовете му им писна от неналичието на дисциплинираност и сложиха завършек на кариерата му като водещ или той самичък е решил да премине в по-късен часови пояс не е ясно, само че не щеш ли единствено половин година след трогателната разлъка с сътрудниците и феновете на обедния блок, обаятелният артист още веднъж ще подпише контракт, и то със същата телевизия? И кой да знае, че новото му шоу ще се споделя “Кой да знае? ”.



Кадиев към този момент подгрява старта и от обществените мрежи като разгласи, че това „ Ще бъде страшна гимнастика за корема и за мозъка “.

Но това не е всичко. Традиционно Александър Кадиев е и водещ на “България търси гений ”, където към този момент няколко сезона в журито участва майка му Катето Евро, тъй че е разумно и изцяло целесъобразно да се направи прогнозата, че през настъпващата 2024-а му е писан висок рейтинг и ще води минимум два формата по БТВ.

Милица Гладнишка също се причислява към екипа на вечерното шоу и зарязва Гала, както това направи и Ромина Тасевска.



Новината за новото амплоа на Сашко не очарова доста феновете и то в най-гледаното време по БТВ.

В най-гледаното време? Сашо Кадиев? Вие съществено ли?

Не очаквайте високи резултати

Доста самоуверено да сложите това предаване в топ прайтайма. Или ще е цялостен неуспех, или огромен шлагер

Ей, няма отърване.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР