кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Натали Трифонова не издържа на обидата: Млъкнете

...
кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Натали Трифонова не издържа на обидата: Млъкнете
Коментари Харесай

Натали Трифонова не издържа: Млъкнете на този ден

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Натали Трифонова не устоя на обидата: Млъкнете на този ден

Наред с всичко, с което я е надарила природата, синоптичката на bTV Натали Трифонова има и още едно забавно качество, което я прави още по-голям магнит за мъжете. Това е сериозният ѝ интерес към футбола. Натали в никакъв случай не е крила пристрастието си към ЦСКА и напълно естествено тя интензивно се включи в отбелязването на 75-годишния му празник, маркиран от алените почитатели в цялата страна.

Водещата на прогнозата за времето и предаването COOLt беше в епицентъра на празненството.

Облечена в единствения вероятен цвят за събитието – блестящо алено, Натали събра погледите на формалния коктейл, с който беше маркирано тържествено историческото събитие.


Разбира се, Трифонова надалеч не е единствената красива българка, която украси празненството.
За юбилея на алените до нея се подреди мис България Свят за 2016-а Галина Михайлова Магнауров. Празникът нямаше да същински обаче, в случай че на него не беше и огромното “червено сърце ” Йорданка Христова.



Легендата на българската естрадна музика не изневери и този път на ЦСКА.

Появата на фотосите от празненството на Натали Трифонова обаче не провокира единствено позитивни страсти. Както е добре известно, даже ЦСКА не съумя да устои на наклонността българските клубове да се цепят на две, а по-късно да спорят кой от тях е достоверен. Заради това червени почитатели не пропуснаха да се пошегуват, че клубът на уредниците на 75-годишния празник в действителност е единствено на 7 години.



Натали не устоя на тези провокации и насмешки и прикани създателите им да млъкнат най-малко за ден и да не скапват честването на спортния клуб, донесъл толкоз доста горделивост за България и то в доста спортове.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР