Кадри: бТВСтажант-одитор в община Ивайловград се справи добре в Стани

...
Кадри: бТВСтажант-одитор в община Ивайловград се справи добре в Стани
Коментари Харесай

Пирати спряха играта на одитор в „Стани богат“

Кадри: бТВ

Стажант-одитор в община Ивайловград се оправи добре в „ Стани богат “ и си потегли с прилична сума.

Атаняс Бялков мина като бърз трен през дребна гара през първите пет въпроса, а за 1000 лв. бе запитан: „ Коя от народностите населява земите на Дунавска България най-рано “? – Каракачани, Прабългари, Траки, Османски турци.

Тук Наско не се затрудни и позна, че правилният отговор е траки.
`); break case width


Впоследствие участникът се оправи с лекост и със седмия въпрос – „ В коя страна се заплаща със злоти “? – Албания, Словакия, Малта, Полша, като заложи вярно на четвъртата опция.

Първото съществено затруднение пред него се оказа въпроса за 2000 лв.: „ В кой спорт маркираната точка се назовава есе “? – Ръгби, Хандбал, Бейзбол, Водна топка.

Атанас призна, че не знае отговора, само че наподобява имаше тактика и по тази причина изиска „ 50:50 “. След като компютърът остави първата и втората алтернатива, той сподели, че няма да употребява повече жокери и маркира правилно ръгби.

Участникът заключи сумата от 3000 лв., а за нея Ники Кънчев го попита: „ Името на коя руска рок група съответствува със заглавието на разказ от Хърбърт Уелс? – Машина на времето, Война на световете, Невидимия, Модерна химера.

Бялков извика на помощ Чавдар, с който се радват на дългогодишно другарство, откакто са се срещнали в чужбина, и той му оказа помощ с Машина на времето.



Последва въпрос за 5000 лв.: „ Срещу кои пирати води война Съединени американски щати в интервал 1801-1815 година? “ – Карибските, Берберските, Сомалийските, Френските.

Атанас означи, че Карибските най-вече са тормозили американците и маркира тях, като се отхвърли от опцията да употребява третия си жокер.

Това обаче се оказа неточност, защото Кънчев му сподели, че правилният отговор е Берберските, и по този начин Атанас Бялков получи чек за 3000 лв..

След него в стола на благосъстоянието се настани редакторът в онлайн медия Мария Барабашка, която е майка на три деца – Рая, Стефани и Кристиян.



За 1000 лв. тя бе запитана: „ Непоносимост към кой празник има анимационният воин Гринч “? – Великден, Хелоуин, Свети Валентин, Коледа.

Мария съобщи, че не е гледала кино лентата с хипотетичния воин, само че знае, че става въпрос за Коледа, защото там е обагрен в зелено.

Дамата заключи 1500 лв., а въпросът за тях беше: „ Коя певица бе избрана за персона на 2023 година от американското списание „ Тайм “? – Мадона, Тейлър Суифт, Майли Сайръс, Шакира.

Мария се колебаеше сред първите две благоприятни условия, макар че клонеше към Суифт и за по-сигурно изиска „ 50:50 “. При останали Суифт и Шакира за нея нещата към този момент бяха ясни.

Въпросът за 2000 лв. бе: „ Кой е министър-председател по време на оповестяването на независимостта на България през 1908 година “? – Стефан Стамболов, Александър Стамболийски, Александър Малинов, Богдан Филов.



Участничката се обади на приятеля си Георги Жеков от Плевен, за който сподели, че е осведомен със международната история, и той не я подведе. Жоро вярно я насочи към Малинов, защото по това време Стамболов към този момент е умрял, а Стамболийски заема поста от 1919 година.

Мария въпреки всичко го попита и за Филов, само че времето изтече и това попречи на Жеков най-вероятно да каже какво знае и за него.
В последна сметка Мария Барабашка го послуша и продължи напред, а на следващия ден ще може да усили облагата си в телевизионната игра по бТВ.

На нейно разположение ще бъде и третия й жокер, който е в публиката – кръстникът на на най-голямото й дете Петър Апостолов.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР