Кадри: БТВСочената за фаворитка за сърцето на Алек Младенов -

...
Кадри: БТВСочената за фаворитка за сърцето на Алек Младенов -
Коментари Харесай

Ергенът разрева варненката Маги

Кадри: БТВ

Сочената за любимка за сърцето на Алек Младенов - Магдалена Томова, избухна в сълзи след негово решение в днешния епизод на " Ергенът " 3.

Варненката бе в чудесно въодушевление, когато при девойките дойде Наум Шопов. Той донесе писмо от мъжа, за който се борят участничките, казвайки, че единствено една от тях ще бъде щастлива довечера. Именно Маги го отвори, с цел да го прочете.



" Мечтая си да пиша името ти в пясъка и да се изгубвам в твоите очи. И в тях да виждам блясъка на сбъднатите си фантазии ", пишеше на листа, а името, което бе изпод, бе това на HR специалистката Надежда.



" Ох, Надежда ли отново ", реагираха част от участничките, а Маги не сдържа страстите си и избухна в сълзи. Тя и Алек се сближиха много в предаването и точно тя се брои за една от тези с максимален късмет за крайната победа.



" Искаше ми се аз да отида на среща. Не е прелестно да четеш непознато име. Тук усетих в действителност същински и откровени усеща. Не съм очаквала. Милото ми сърчице страда ", сподели тя до момента в който плачеше пред камерата.



След това Младенов заведе Надежда на кафе, като непрекъснато я прегръщаше и целуваше. След това двамата се подложипа на рискови прекарвания. Той показа, че тя му пасва за всичко.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР