Кадри: БТВМного силна игра направи тази вечер участник в Стани

...
Кадри: БТВМного силна игра направи тази вечер участник в Стани
Коментари Харесай

Страхотен брокер от Варна загуби огромна сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ

Много мощна игра направи довечера участник в „ Стани богат “. Той бе показан като „ жител на света “, роден във Варна. Причината е, че е живял в четири разнообразни страни и е кръстосвал Карибско море. Галин Иванов е учил криминалистика, само че сега се занимава с недвижими парцели, разкри за него водещият Михаил Билалов.



Младият мъж започва стремително като отговори с лекост на първите осем въпроса, без да употребява нито един от жокерите си. Нещо повече – той показва необятна обща просвета, разсъждавайки и казвайки обстоятелства за всяко едно питанията.



На девети въпрос за 3000 лв. обаче изпита първите си компликации. Той бе следният: „ Кой е най-продаваният разказ в историята с към 500 милиона продадени копия? “ – „ Лолита “, „ Малкият принц “, „ Дон Кихот “ или „ Сто години самотност “? „ Наскоро четох кой е, само че съм не запомнил. Колебая се сред „ Малкият принц “ и… „ Дон Кихот “ не е “, сподели Галин и реши да употребява жокер. Водещият го посъветва да се обърне към публиката, само че той не го послуша и реши да се обади на другар. Ивайло Тодоров обаче не съумя да му помогне и Иванов изгърмя и „ Помощ от публиката “. Тя го насочи към „ Дон Кихот “, което бе и правилният отговор.



Варненецът реши да заключи като втора сигурна сумата от 5000 лв., а питането за нея бе: „ Мярка защо е персийският парасанг, срещащ се в съчиненията на Ксенофонт и Херодот? “ Опциите тук бяха Дължина, Тегло, Време и Площ. Участникът употребява и третия си жокер – „ 50:50, а компютърът остави първите два отговора в играта. Галин уточни „ А “ и това бе правилно.



Въпросът за 10 000 лв. бе „ Кой артист единствен печели в четири следващи години премия „ Грами “ за най-хубав рок реализатор? “ Отговорите бяха Стинг, Лени Кравиц, Дейвид Боуи и Ози Озбърн. Нямайки какво да рискува варненецът уточни Лени Кравиц, защото слуша него и му е най-познат. Михаил Билалов го зарадва, че това е правилният отговор.



Така Галин стигна до въпрос за 20 0000 лв.: „ На кого е принадлежала „ треперещата ръка от Устър “? – „ Английски драматург “, „ Английски духовник “, „ Английски монарх “ или „ Английски доктор “. Без да знае отговора Иванов сподели, че е пристигнал да рискува. Той се спря на монарх, само че се оказа, че е духовник и по този начин вместо да стигне до въпрос за 30 000, той падна на 5000 лв., с които си потегли.



Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР