Кадри: БТВКо-водещият на Преди обед Александър Кадиев се завърна в

...
Кадри: БТВКо-водещият на Преди обед Александър Кадиев се завърна в
Коментари Харесай

Сашо Кадиев се завърна на екран за първи път след гафа с коментара срещу премиера преди месец

Кадри: БТВ

Ко-водещият на " Преди обед " Александър Кадиев се завърна в ефира на БТВ съвсем месец след последния път, в който беше на екран. Днес той още веднъж влезе в титулярната си роля, предаването стартира с дълга прегръдка сред него и колежката му Десислава Стоянова.

Актьорът води за последно предаването на 23 февруари. Тогава стана гаф в студиото, защото при директно включване от митинг на " Възраждане ", на който министър председателят Кирил Петков взе думата, микрофонът на водещия очевидно не беше изключен и зад кадър се чуха негови думи: „ Ама айде бе, господин Петков, говорете нещо, стига да е** майка му... ”. Часове по-късно Кадиев публично се извини за случилото се.

Причината за дългото неявяване на водещия обаче няма нищо общо с въпросния гаф. Още на идващия ден - 24 февруари, стартираха военните дейности на Русия в Украйна и ефирът на " Преди обед " бе взет от утринния блок и новинарите. След това пък Кадиев отпътува за Съединени американски щати, където имаше дълго театрално турне дружно с сътрудниците си Аня Пенчева, Ненчо Илчев и Кирил Ефремов. Припомняме, че в една от вечерите той се пусна онлайн от там дружно с огромния Христо Стоичков и даже " изяде " един лек пестник зад врата след репликата " Само Левски ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР