кадри bTVЕкипът на някогашния сериал “Тя и той излезе с

...
кадри bTVЕкипът на някогашния сериал “Тя и той излезе с
Коментари Харесай

„Тя и той“ на 20: Стефания Колева измислила обръщението “мило” за Вергов

кадри bTV

Екипът на тогавашния сериал “Тя и той ” излезе с доста смело изказване, а точно – че таман те са въвели обръщението, с което се назовават евентуално половината двойки в България. Комедията, в която изгряха Юлиан Вергов и Стефания Колева, беше извънредно известна при започване на века. В него героите на Вергов и Колева се назоваха с обръщението благо.



“Това Щефи го измисли ”, съобщи непосредствено артистът. Режисьорът на сериала Станислав Тодоров-Роги удостовери това.



Освен тях, в студиото на “Преди обед ” по bTV се появи по отношение на “Тя и той ” и Любомир Каримански. Бившият народен представител е продуцент на сериала, която рядко се загатва. Оказа се, че той пази много реликви от фотосите на сериала, който има съвсем паметен статут измежду по-старата публика. Той пази чашите, от които пият кафе героите, както и едно мече, което постоянно се появява в сериала.

Интересно беше, че Стефания Колева, а не финансистът, незабавно предложи тези предмети да бъдат продадени на търг.



Вергов описа, че откакто видели от екрана, че героите се назовават “мило ”, това послание станало всеобщо. Много обаче се шегували, че все едно наричаш половинката си “милинка ”. По този мотив имало доста насмешки за новата мода.



“Тя и той ” е български вид на канадска продукция. Тъй като договорът е за избран брой сезони, продължение на сериала е на процедура невероятно. “Може би с други артисти е допустимо да се направи нещо сходно ”, разяснява Юлиан Вергов.



Той и Стефания Колева признаха, че сред тях имало химия, само че някои по-горещи подиуми били много сложни за снимане. “Юли слагаше слипове върху боксерките ”, разяснява актрисата за сцените, в които с в едно легло.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР