Johnson & Johnson предложи подобрено споразумение за 6,5 милиарда долара

...
Johnson & Johnson предложи подобрено споразумение за 6,5 милиарда долара
Коментари Харесай

Johnson & Johnson предлага сделка за 6,5 милиарда долара за уреждане на съдебни дела за рак на талк

Johnson & Johnson предложи усъвършенствано съглашение за 6,5 милиарда $ на десетки хиляди ищци, твърдящи, че техните артикули с талк на прахуляк предизвикват рак на яйчниците, в последния си опит да завоюва линия под дългогодишния правосъден спор.

В актуализация в сряда най-големият производител на медикаменти в света по доходи сподели, че ще подложи на гласоподаване проекта, който ще изплати към $6,48 милиарда през идващите 25 години от повече от 50 000 претенденти за рак на яйчниците по-късно тази година. Сделката ще разреши на J&J да позволи всички сегашни и бъдещи искове, свързани с рак на яйчниците, посредством оповестяване в неплатежоспособност на дъщерна компания, в случай че 75 % от ищците гласоподават за.

Последното предложение ще донесе общото погашение във всички случаи до $11 милиарда, нарастване от $2,1 милиарда по отношение на предходна оферта, и бележи третия опит на J&J да позволи исковете за рак на яйчниците посредством процедура по неплатежоспособност. отхвърлени от съдилищата. И в двата случая J&J се опита...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР