Полицията в Ню Йорк и други първи реагирали спасиха 11-месечно

...
Полицията в Ню Йорк и други първи реагирали спасиха 11-месечно
Коментари Харесай

Бодикамера улавя момента, в който героите първи реагирали спасиха живота на 11-месечно бебе, докато мъртвият татко е изправен пред обвинения

Полицията в Ню Йорк и други първи реагирали избавиха 11-месечно бебе от фентанил свръхдоза на видео с бодикамера -- и до момента в който детективите проверяват татко му за експозицията, несвързана жена е умряла от същата партида опиати, споделят прокурорите.

Момчето е оживяло, татко му е е изправен пред корист с деца и други обвинявания, а дилърът на бащата е упрекнат в гибелта на дамата и други закононарушения, заяви в понеделник офисът на окръжния прокурор на окръг Съфолк Рей Тиърни.

Видео с бодикамера, снимано през януари, само че оповестено тази седмица, демонстрира по какъв начин полицията идва в дома на Лейк Гроув, Ню Йорк, и се пробва да реанимира дете, което не диша, разпознато единствено като Джон Доу. 11-месечно момче от Ню Йорк, чийто татко е упрекнат, че го е изложил на фентанил, причинявайки съвсем съдбовна свръхдоза. Спасителите съумяха да съживят бебето, което беше спряло да диша. (@SuffolkCountyDA/YouTube)

Безуспешно, те викаха кола за спешна помощ. На път за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР