кадри bTV: Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев

...
кадри bTV: Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев
Коментари Харесай

Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев на Никулден

кадри bTV: Цънцарова се отчая от нелепостите на Пепи Бакърджиев на Никулден

Куп нелепости изсипаха рано заран на Никулден в ефира водещите на bTV. Крак повлече полузаспалия Пепи Бакърджиев, който мислеше за празника, само че и за сътрудника си Димитър Тасев, който трябваше да включат онлайн от Съединени американски щати. Спортният публицист обаче даде „ на късо “ и около двете мисли съобщи: „ Митко Тасев има имен ден! “



„ Ама той не е Николай… “, реагира незабавно синоптичката Стаси Цалова, а всички от екипа на „ Тази заран “ изпаднаха в инфекциозен смях.



„ Предлагам да стартираме изначало “, съобщи Мария Цънцарова, която просто не можеше да повярва какви нелепости приказват сътрудниците ѝ. „ Не, няма да можем да ги повторим тези неща “, отвърна Бакърджиев, по детски горделив от неуместната нелепост, която е изръсил.



 

После топката пое Златимир Йочев, който реши да прочете на колежката си хороскопа за празниците от специфичния коледен раздел на уеб страницата на bTV. Той затърси нейната зодия – Козирог, само че удари на камък. Оказа се, че има текст за всички зодии, без последните три. За тях трябвало имало видео.



„ Нямаш шанс, само че пък имаш видео “, заключи обстановката и продължи битката за коледно въодушевление в ефира. Той стартира да приказва, че въпреки и да не е българска традиция, греяното вино по празничните базари е нещо прелестно. Той потърси поддръжка за това в сътрудниците си, само че последва всеобщо безмълвие.
„ Кажи цената на греяната ракия, тя е обичайната “, обади се Пепи Бакърджиев.


„ Тя е скъпа! “, отвърна Злати Йочев, който в този миг усети, че няма смисъл да се пробва да внася ред в хаоса, в който се трансформира ранната седянка на диванчето рано заран на Никулден.



Малко по-късно от Лас Вегас се включи и „ именникът “ Димитър Тасев, който някак си съумя да вкара тематиката за греяната ракия в репортажа си за подготовката на братя Пулеви за тяхната американска церемония вечер в града на прегрешението.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР