Кадри: БТВ: Огромен скандал разтърси Фермата, милионерите Иван и Андрей

...
Кадри: БТВ: Огромен скандал разтърси Фермата, милионерите Иван и Андрей
Коментари Харесай

Огромен скандал разтърси Фермата, милионерите Иван и Андрей скочиха

Кадри: БТВ: Огромен скандал раздруса Фермата, милионерите Иван и Андрей скочиха 

Първи извънредно сериозен скандал се разигра довечера във „ Фермата “. Той бе в тима на „ Елбетица “, като един от участниците стана пред всички и пожела да напусне предаването.

Става дума за артиста Станислав Дойнов, чийто татко е известният актьор Сашо Дойнов. Той изиска да си тръгне незабавно поради спор с различен участник – Петър Петров. Това докара до остри думи и от водещите, най-много от някогашната Мис „ България “ Гергана Гунчева, която засегна достолепието му, казвайки, че един мъж би трябвало да се отбрани тук, а не у дома.



„ Искам по лично предпочитание да напусна фермата. Причината е, че в нашия тим царува малко тирания и един човек, който не му ляга, доста приказва. Това на мен ми идва допълнително. Аз избирам да си запазя нервната система и по тази причина избирам да се прибера. Става дума за Петър “, сподели Станислав.

„ Той схваща от всичко – той е професор, математик, нуклеарна физика, астрономия, каквото се сетиш “, добави артистът.



Тук водещата Гунчева незабавно го поряза, припомняйки му първия ден в риалитито, когато той бе първият изпъден от своите съотборници в аления отбор – „ Канатика “.

Тогава обаче продуцентите взеха решение, вместо у дома, да го изпратят в състава на противника и по този начин той даже се озова при хората, които употребяват първокласната къща с всички богатства, вместо да е в мизерията.
„ Станиславе, напомням ти, че ориста ти се усмихна. Ти щеше да напуснеш „ Фермата “ още в самото начало.
Даде ти се опция от едни неприятни условия да отидеш на едни доста положителни условия и все пак ти в този момент си подготвен да сложиш завършек на цялото това нещо “, ядоса му се Гунчева.



„ Абсолютно, не мога да понасям такова нещо. Аз съм човек, който не търпи дървени философи и не устоя “, безапелационен бе Дойнов.

„ Не е ли по-мъжко да останеш и да се бориш за това нещо, да го промениш? Само този ли е метода? Станислав, ти не ми се струваше като човек, който не може да надговори някой и не може да отбрани позициите си. Сега даваш обратно “, продължи да упорства новата водеща на „ Фермата “.

„ Аз имам един метод да се боря, само че той не е разрешен във „ Фермата “, сподели участникът и продължи: „ Опитах, само че ми се споделя „ чакай малко “, и се залива с още хиляди думи “.



Самият Петър също беше запитан какво мисли: „ Аз в действителност скърбя за това негово решение. Аз не усещам засегнатост от това, което споделя. Ние го приехме на 100 % и той е част от „ Елбетика “.

„ Има персонално обвиняване към теб, че не си затваряш устата и разбираш от всичко “, предизвика го Андрей
„ Безсмислени са разногласията, той не приема. Аз в действителност пробвах – и с смешки, и със закачки, и с по-остър диалог. Той очевидно има потребност от някаква изява “, отбрани позицията си още веднъж Дойнов.



Тук се включи и Сергей Панайотов, който също скочи против Петър: „ Аз съм на мнението на Станислав. Опитвахме се няколко пъти да дискутираме, срещаме отпор, не върви връзката и избирам да не влизам в борби все още. Ако за вбъдеще това продължи, сигурно ще се стигне до някаква борба и по-сериозен диалог “.



Петър въпреки всичко увери, че ще се опита да чуе това, което му споделят другите.

„ Станиславе, по този начин или другояче ти си влезнал тук измежду хиляди хора, които са желали. Мислиш ли, че има късмет да направиш опит в идващите 24 часа да поговориш, да изгладите по някакъв метод връзката си с Петър и в случай че си на същото мнение още на следващия ден вечер ще те пратим по живо, по крепко у дома “, споделиха Иван и Андрей.

„ Принципно съм склонен да опитам. Реално обаче вярата ми е, че ще се промени най-много за ден “, сподели Станислав и одобри да остане.



„ Аз се надявам, че той ще остане в играта, тъй като е скъп състезател и се надявам, че ще намерим общ език. Това, което се е случило, е в дребното време, в което имаме да определим кой къде ще отиде и на какъв пост ще застане. Това са някакви броени минути, които изтичат за секунди. И когато стартираме някакъв непряк диалог от това, което следва – да, аз се натрапвам, тъй като времето изтича.

И имахме обстановка още в първия ден, в който на нас времето ни изтичаше, а ние не знаехме кой къде ще застане. Затова когато ние би трябвало да взимаме значими решения, съм склонен да ги взимаме дружно, отговорно, само че тимът е по-голям от това някой дали е афектиран. Защото той се обиди през днешния ден от това, че взехме решение той да не играе в тима, и го гласувахме “.



„ Аз Петър го одобрявам и одобрявам желанието му за победа. Не одобрявам желанието му това да е непременно “, приключи Станислав и седна до Петър, който го прегърна.

„ Разберете се като мъже, само че без някой да си потегля, тъй като на мъжете не им отива да си потеглят “, удари ги по достолепието за край Гунчева.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР