Кадри БТВ и снимка инстаграм/Еда Едже: Забременя ли? Еда Едже

...
Кадри БТВ и снимка инстаграм/Еда Едже: Забременя ли? Еда Едже
Коментари Харесай

Забременя ли? Еда Едже проговори за първите й брачни дни и нощи след сватбата

Кадри БТВ и фотография инстаграм/Еда Едже: Забременя ли? Еда Едже проговори за първите й брачни дни и нощи след сватбата

Не стихва ползата в турските медии към една от основните героини в сериала „ Опасно прелъщение “ по БТВ – Йълдъз, в чиито облик се превъплъти.

Звездата на турското кино Еда Едже.

Скоро БТВ ще понижи в програмата си броя на епизодите, само че това няма да понижи известността й.

Интересът към нея е голям и всяка нейна стъпка се следи както от почитателите, по този начин и от експертите, отразяващи живота на звездите. След големият триумф на сагата в Турция, чиито фотоси продължиха пет години и грандиозния край Еда се отдаде на заслужена отмора.

Неведнъж тя е споменавала в изявление, че в този момент е момента да обърне внимание на персоналния си живот и по този начин направи.

Веднага след края на фотосите се омъжи за дългогодишната си обич баскетболиста Буграхан Тунджер. След блестящата гала отпътуваха на сватбено странствуване.



Връщайки се от медения си месец, Едже сподели пред турска медия: Буграхан стартира работа. Аз към момента си почивам.
На въпрос към нея: „ Мислите ли за деца? “ отговори: „ Все още обмисляме това.
Току-що се върнахме. Бракът ни е превъзходен “, той отговори.

Актрисата доста пъти е била в ролята на майка и това по никакъв начин не е непознато за нея.

Eда Едже, която завърши със фотосите с финала на „ Забранената ябълка “ сподели, че възнамерява работа към този момент следващата година.



Много нейни почитатели й задават въпрос: „ Защо не е изразила позиция във връзка с отхвърли на „ Дисни “ да излъчи турския сериал „ Ататюрк “.

Еда не е крила политическата си ориентировка, само че след изявлението й на премиите на списание „ HELLO “, тя е доста внимателна в мненията си и избира да резервира безмълвие по тематиката.

 

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР