Кадри: БТВ: Билалов не е на себе си, Любомир Лазаров

...
Кадри: БТВ: Билалов не е на себе си, Любомир Лазаров
Коментари Харесай

Билалов не издържа, Любо отвори въпроса за 100 000 и каза какво ще прави с парите.

Кадри: БТВ: Билалов не е на себе си, Любомир Лазаров отвори въпроса за 100 000 в „ Стани богат “

Нещо неповторимо за България се случи довечера в предаването „ Стани богат “. На стола против Михаил Билалов за втора поредна вечер седна Любомир Лазаров.

външна реклама

Вчера журналистът, който е работил 20 години в БНР, отговори на цели 13 въпроса като едвам на последния от тях употребява третия си жокер „ Обади се на другар “. Любопитното е, че втората сигурна сума, която той заключи, бе едвам 2000 лв..

Днес той продължи с въпрос за 50 000 лв.. Преди това за първи път от предаването направиха ретроспекция на случилото се в предния епизод.

Питане №14 в играта на Лазаров бе следното: „ С коя дума Данте приключва всяка една от трите елементи на „ Божествената комедия “ – „ Ад “, Рай “ и „ Чистилище “? “ Вариантите, от които той трябваше да избира, бяха „ Създател “, „ Небе “, „ Звезди “ и „ Надежда “.

Тук участникът напряко заби Билалов с думите: „ Да описвам или да кажа незабавно? “

„ Кажи “, прикани го Билалов, а журналистът отвърна: „ С “ – Звезди “. Това се оказа правилният отговор, а Билалов изригна от благополучие. След като даде чека на Лазаров той отиде при него и го прегърна.

„ Дами и господа, остана единствено един въпрос, други няма. Но преди този момент – реклами “, сподели водещият.
След връщането в студиото бе заложен и дълго чаканият 15-и въпрос:

„ На коя страна принадлежи единственото национално знаме с разнообразни лицева и противоположна страна? “, попита Билалов, а отговорите, от които Лазаров трябваше да избира, бяха Латвия, Парагвай, Пакистан и Либерия.

„ Тук зациклих! Ако не бях изискал жокера за статуята на свободата, в този момент щях да го желая “, сподели участникът. „ Защо една страна ще има знаме с две страни? “, попита Билалов.

„ Ами в случай че е формирана от две общности, да вземем за пример. Не мога да бъда безапелационен! Ще спра до тук “, реши журналистът.

„ Любо, особено за теб си сложих златната риза, дребосъче! “, опита да промени решението му Билалов, само че участникът беше безапелационен.

Така той взе 50 000 лв., а отвън играта уточни Либерия, само че правилният отговор бе Парагвай.
Долу на подиума слязоха да го посрещнат брачната половинка му Пенка и внука му Самуил.

Лазаров даде обещание, че дружно с Пенка ще отидат на екскурзия в Португалия, защото не е ходил там.

Инфо:vihrogon.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР