Кадри: БНТЙордан Цонев от ДПС стана и си тръгна от

...
Кадри: БНТЙордан Цонев от ДПС стана и си тръгна от
Коментари Харесай

Йордан Цонев цитира Библията, стана и си тръгна от Панорама

Кадри: Българска национална телевизия

Йордан Цонев от Движение за права и свободи стана и си потегли от предаването " Панорама " по Българска национална телевизия преди минути. Той насочи остри рецензии към държавното управление и съобщи, че днешният запис, който изтече от съвещание на " Демократична България ", е абсурден и би трябвало час по-скоро да се пристъпи към предварителни парламентарни избори.

Цонев съобщи, че Корнелия Нинова би трябвало още в понеделник да върне третия мандат, като бе безапелационен, че в случай че това не стане, партията му ще се възползва от всички разрешени от закона ограничения като митинги, гражданско непокорство, овакантяване на Народното събрание и така нататък

Зам.-председателят на Движение за права и свободи на няколко пъти сподели, че почита извънредно доста водещия на " Панорама " Бойко Василев и предаването му е най-хубавото политическо предаване, и задоволително качествено и интелигентно.  След това той се извини на феновете и на водещия и сподели, че защото не желае да разяснява никакви други тематики, също така, че Движение за права и свободи желае нови избори и че държавното управление се е провалило, счита да си тръгне от студиото. Той добави, че не желае да обиди някого, просто не желае да бъде каран да дава отговор на въпроси по други тематики.

Преди това той цитира евангелието и библията. " Аз постоянно в това студио съм употребил откъс от евангелието или от библията, като съм си го записал, с цел да го кажа тъкмо и ясно, а не по памет другояче го знам наизуст: " Няма нищо прикрито, което да не се открие, скрито, което да не се узнае. Затова каквото сте споделили на мрачно, то ще се чуе на видело. И каквото сте споделили на ухо в скривалищата, то ще бъде разгласено от покривите ". Днес това, което се прави от задкулисието, го чухме от покривите ", сподели Цонев. " Моля ви да ми позволите да се отдръпва, защото не желая да разясня друга тематика. Много ви почитам ", добави той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР