Кадри: 7/8 ТВДепутатът от Продължаваме промяната Искрен Митев отправи въпрос

...
Кадри: 7/8 ТВДепутатът от Продължаваме промяната Искрен Митев отправи въпрос
Коментари Харесай

Депутат от ПП към Десислава Атанасова: Как живеете с това противоречие?

Кадри: " 7/8 ТВ "

Депутатът от " Продължаваме промяната " Искрен Митев насочи въпрос към ръководителя на Парламентарната комисия на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Тя изиска от трибуната средства за създаване на православен храм за българите в Кипър и спомагателни средства за финансови разноски за създаване на два плана.

" Искам да се спра на две от предложенията, които смятам, че са значими. Ще ви прикани да подкрепите предлагането ни за 100 000 лв. за създаване на православен храм в Кипър. Българската общественост там е доста огромна. Искаме храм да изградим, поддържа ни Светия синод. Благодаря  на Българската православна черква, че имаха толкоз бърза реакция, откликвайки на молбата на нашенците, живеещи в Република Кипър. Искаме и спомагателни средства за финансови разноски за създаване на два плана - центъра за предварителна защита на противопоставяне на сложни деструктивни процеси, и създаване на информационна и осведомителна система за продан на класифицирана информация в действително време. Предложението е за втория план - нужни са 5 680 000 лв. ", сподели Десислава Атанасова от парламентарната естрада.

Веднага след нея излезе Митев и сподели: " Имам въпрос към вас, който е по общата актуализация. Вие внесохте предложение за събаряне на държавното управление с претекст финансовата политика на държавното управление. Вие от самото начало твърдите, че това е доста неприятна финансова политика, доста едва изпълнена, и все пак с всички ваши оферти, които към този момент доближават половин милиард, вие показвате, че по този начин е направена финансовата политика, че има от къде да се намерят 1 милиард. И въпросът ми е по какъв начин живеете с това несъгласие? От една страна ние сме водили най-лошата и най-слабата финансова политика, а от друга - се оказва, че макар всички ваши опити да счупите бюджета, пари в бюджета има ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР