Където и да се появи, херцогинята на Кеймбридж , Кейт

...
Където и да се появи, херцогинята на Кеймбридж , Кейт
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън събра погледите с перфектната пролетна рокля – двете с принцеса Шарлот са лика-прилика (Снимки):

Където и да се появи, херцогинята на Кеймбридж, Кейт Мидълтън, не може да остане незабелязана. И в случай че ще ни критикувате, че още веднъж ви занимаваме с нея, то сте прави, само че просто не можем да се въздържим да ви покажем следващата блестяща визия на Кейт, този път на формалната Великденска служба тази неделя.

За поредна година херцогинята заложи на светлосиньото като собствен колорит и несъмнено не сбърка.

 Кейт пролетна визия

Интересното тази година бе, че принц Джордж и принцеса Шарлът, двете по-големи деца на херцозите на Кеймбридж, за първи път се причислиха към родителите си за Великденска работа.

 Джордж и Шарлът Великден

Двете деца Кейт и Уилям участваха на литургия в Параклиса на Св. Джордж в замъка Уиндзор, описват от People. Това обаче не е първото посещаване на 8-годишния Джордж и 6-годишната Шарлът на това място – двамата бяха част от шаферите на сватбената гала на принц Хари и Меган Маркъл през май 2018 година, както на тази на принцеса Юджини и Джак Бруксбанк през октомври 2018 година

 Великденска работа Лондон

Семейството, което неотдавна се върна от ски почивка във Франция, се бе координирало в синьо. Принцеса Шарлот се появи с рокля на цветя и тъмносиня жилетка, които се съгласуваха с нюанса от роклята и шапката на майка ѝ, докато принц Уилям и принц Джордж изглеждаха спретнато в костюми.

 Кейт и Шарлът

Колкото до херцогинята на Кеймбридж, тя бе заложила на  рокля вид палто от една от обичаните си дизайнерки – Emilia Wickstead, в бебешко синьо и чантичка в същия колорит. Визията на Кейт Мидълтън бе приключена с украшение за коса в тъмносиньо.

 Мидълтън рокля-палто

 Мидълтън и Шарлът

Това е следващият път, в който брачната половинка на принц Уилям зашеметява с тоалет с тази гама. Освен това по-наблюдателните си спомниха, че Кейт заложи на същата ефектна рокля в небесен цвят и при свое посещаване в Люксембург през 2017 година. Както знаем, херцогинята обича да „ рециклира “ свои остарели тоалети и това напълно не е първия път, в който залага още веднъж на собствен обичан тоалет:

 посещаване Люксембург

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР