Къде във вашия дом са складирани онези неща, от които

...
Къде във вашия дом са складирани онези неща, от които
Коментари Харесай

Какво разкрива за вас разхвърляният дом?

Къде във вашия дом са складирани тези неща, от които в действителност е трябвало да се отървете? Кое място в дома ви постоянно е разбъркано и претрупано? Вашият отговор може да разкрие нещо за вашата персона. Поне това споделя книгата „ Какво се пробва да ти каже твоята неразбория “ от създателя Кери Ричардсън.

Може би сте носталгични, избягвате сложни неща или просто сте човек, който обича да отсрочва? По-долу изброяваме пет от местата, където постоянно се събират доста неща и какво могат да опишат те за вашата персона.
Ако имате 4 или повече от тези черти, вие сте от най-редкия вид персони
Типът персона, който през днешния ден се назовава INFJ, е считан от Карл Юнг за най-забележителния и най-рядък. Как значи абревиатурата INFJ? Про...
Прочети повече
1. Гардероб

Гардеробът цялостен ли е до ръба, макар че употребявате единствено част от облеклата? Тогава може би носталгичната ви страна е тази, която ви стопира. Независимо дали става дума за блуза или чифт дънки, които ви припомнят за специфичен миг от живота или по какъв начин сте изглеждали преди, не ги изхвърляте, тъй като не желаете да се откажете от чувството, което сте имали тогава – а не от самата дреха.

Изберете облекла, които не сте употребявали повече от половин година и помислете за какво са ви останали и в действителност ли може да ви потрябват в миналото. Харесвате ли още самата дреха? Ако не, време е да я зарежете и да продължите напред.

2. Работната маса

Ако работната ви маса е претрупана с купчини хартия и други неща, евентуално сте човек, който отсрочва сложните неща. Хванете купчините неща и хартията, наредете ги и откакто имате подредена работна маса - не позволявайте на боклука да се натрупва още веднъж на нея. Изхвърлете незабавно нещата, от които не се нуждаете, подредете значимите си документи и оставете пред себе си единствено нещата, които в действителност ви трябват всекидневно. Всичко останало е ненужно!
Какви секрети разкрива нюансът на червилото за вашата персона
Много дами избират нюанса на червилото си съгласно сезона, макар че от време на време се постанова отклпнение, в случай че тоалетът го изисква. Но съгласно...
Прочети повече
3. Колата

Ако колата ви е разхвърляна, Кери Ричардсън споделя, че това е знак, че се чувствате претрупани и че сте податливи на непознато мнение. Вероятно позволявате на хората към вас да се намесват във всички аспекти на живота ви.

4. Гаражът

Джаджи и претъпкани лавици в гаража демонстрират, че избягвате нещата и нямате задоволително сила, с цел да се справите с сложните задания. Когато нещата са насъбрани в това помещение, може да ви се коства, че те не ви пречат, само че действително ще не престават да ви пречат, до момента в който не свършите каквото би трябвало и ненужните неща не бъдат изчистени.

5. Таванът
Как се трансформира личността с възрастта
Господин президент, желая да повдигна един въпрос, който съгласно мен съществува от две или три седмици и да го показва съответно по от...
Прочети повече
Ако нещата ви се натрупват на тавана и сте го трансформирали в „ складово помещение “, евентуално изпитвате виновност, когато мислите да се отървете от неща, без значение дали са фамилни реликви, или пък такива, които не сте употребявали от няколко години. Емоциите ви евентуално са ви попречили да изчистите нещата, макар че нито ги харесвате, нито ги употребявате, нито даже в миналото биха могли да ви оказват помощ.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР