Къде почива най-известното семейство на Великобритания след извъндредната епидемична ситуация?

...
Къде почива най-известното семейство на Великобритания след извъндредната епидемична ситуация?
Коментари Харесай

Италианското пътешествие на едно звездно семейство: Бекъм се отдадоха на почивка

Къде почива най-известното семейство на Англия след извъндредната епидемиологична обстановка? В Италия, естествено!

Семейство Бекъм прекарват последната седмица в Борго Егназия, един от най-популярните курорти в Пулия, който посетиха и предходната година. Каране на колело през маслинова горичка, дегустация на ризото в ресторант със звезда Мишлен и релаксиращи СПА процедури – ваканционната стратегия на фамилията сигурно е за завиждане, пишат от Edna.bg .

Бекъм не са единствените звезди, които посещават Борго – петзвездният комплекс беше хазаин на сватбата на Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк през 2012 година, както и на артиста Майкъл Бубле и неговото семейство. Гостите очевидно се любуват на частните вили, които имат частни готвачи и частни басейни, които обезпечават нужното усамотение и успокоение надалеч от погледите на феновете.

Виж още:

Най-големият наследник на Дейвид и Виктория – Бруклин, и годеницата му Никола Пелц караха колелета, до момента в който Дейвид и Ромео се насочиха към голф игрището.

През това време Виктория Бекъм се отдаде на събиране на слънце край басейна в бански и слънчеви очила от личната си сбирка (а по-късно получи и букет маргаритки, набрани персонално от Дейвид).

Семейството също се е насладило на вечеря в ресторант на площада в италиански жанр, с рустик маси, заобиколени от жонгльори и танцьори.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР