Кадър ТВ ЕврокомПолитик от нова партия разкри към каква промяна

...
Кадър ТВ ЕврокомПолитик от нова партия разкри към каква промяна
Коментари Харесай

Доц. Климент Найденов: Искаме пълна смяна на модела за развитие на държавата, а не рестарт на системата

Кадър ТВ Евроком

Политик от нова партия разкри към каква смяна се стремят дружно със своите съидейници.  Надявам се хората да бъдат задоволително смели и да излязат да гласоподават на идните избори. Това съобщи доцент доктор Климент Найденов координатор на бранш „ Устойчиво развиване на районите “ в Политическа партия „ Републиканци за България “ в предаването „ Делници ” по телевизия „ Евроком “.

Доц. Найденов сподели, че измежду главните цели в програмата на партията е развиването на дребните обитаеми места, както и вярното систематизиране на европейски средства към общините. 

„ Има извънреден дисбаланс, основан през годините, сред Северна и Южна България. Това, несъмнено, е резултат от недалновидна политика във връзка с нашата страна “, посочи доцент Климент Найденов. 

„ Искаме да създадем условия за икономическо развиване, да създадем доста по-балансирана районна политика “, изясни още той. Хората са главният капитал в една страна, безапелационен е координаторът на  „ Републиканци за България “.

„ Ангажираме се да създадем по-равномерно и вярно систематизиране на ресурсите. Да доведем страната до едно уравновесено районно развиване. Искаме цялостна промяна на модела на развиване на нашата страна, а не просто рестарт на системата “, сподели още доцент Климент Найденов, написа Novini.bg. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР