Кадър Росица РусеваВарненци все още не могат да свикнат с

...
Кадър Росица РусеваВарненци все още не могат да свикнат с
Коментари Харесай

Варненци от Конфуто: Тук никога улица не е асфалтирана, а почнаха да глобяват на единственото възможно място за паркиране

Кадър Росица Русева

Варненци към момента не могат да свикнат с мисълта, че община Варна е подхванала тенденция да ги принуди или да си купят платено паркомясто или ще е по-добре да се лишат от персоналните си коли.

Тази политика на кметството стартира с първия стадий на Синята зона в центъра на града, където бяха понижени с към 80 % опциите за паркиране, а живущите бяха шокирани, че са глобявани тук-там, където са паркирали цялостен живот.

Сега практиката да се глобяват жителите, паркиращи отвън особено посочени и обрисувани места, обгръща от ден на ден региони.

Изключение прави Крайбрежната Алея и елементи от Морската, несъмнено, където се паркира безсистемно, а наказания липсват. 

Ето какво написа наша читателка: 

" Здравейте, довечера мъжът ми получи писмо с фиш за погрешно паркиране. Мястото на което е паркирал той други коли също, не е тревна повърхност, нито тротоар което ще видите от фотосите.

Аз пребивавам тук повече от 30 години и това място постоянно е било паркинг. За тези години в никакъв случай не е била асфалтирана нито една улица в квартала. Няма обособени безусловно на никое място парко места.

Плащаме високи налози тъй като се водим централна част,но оставиха цялото КОНФУ с 3 изхода от квартала което е извънредно.

Нямам думи да изразя възмущението си от всичко това.Искам да Ви попитам Вие тук виждате ли тротоар?А в скоро време когато станем зелена зона по какъв начин мислите,това леке какво ще  стане - паркинг или може би ще създадат цветна градинка? "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР