Кадър от видео, генерирано със Sora Нов инструмент, използващ изкуствен интелект,

...
Кадър от видео, генерирано със Sora
Нов инструмент, използващ изкуствен интелект,
Коментари Харесай

Живеем ли в бъдещето? Скоро ще може да генерираме свое видео от текст

 Кадър от видео, генерирано със Sora
Кадър от видео, генерирано със Sora

Нов инструмент, употребяващ изкуствен интелект , ще може да генерира 60-секундо видео от текст. Новината бе обявена в края на седмицата и незабавно сложи на дневен ред въпросът до каква степен ще бъде нужна работата на всички художници и аниматори , в това число тези, които работят в Холивуд.

Sora е AI модел, който може да основава реалистични и мислени подиуми от текстови указания . Ето какво пишат основателите му:

„ Ние учим AI да схваща и симулира физическия свят в придвижване, за модели за образование, които оказват помощ на хората да вземат решение проблеми, изикващи взаимоотношение в действителния свят.

Представяме ви Sora, нашия модел за текст във видео. Sora може да генерира видеоклипове с дължина до една минута, като в същото време поддържа образно качество и придържане към подканите на потребителя “.

Първоначално ще бъде възложен достъп на редица художници, дизайнери и режисьори , с цел да получат противоположна връзка за това по какъв начин моделът да бъде модернизиран, с цел да бъде най-полезен за потребителите .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР