Кадър: Нова ТвВремето е перфектно за избори. Няма какво да

...
Кадър: Нова ТвВремето е перфектно за избори. Няма какво да
Коментари Харесай

Проф. Рачев: Гласът ни не струва едно или две кебапчета

Кадър: Нова Тв

Времето е съвършено за избори. Няма какво да вършим на полетo, в този момент е време да се съсредоточим върху изборите. Гласувайте, след това ще има време за разходка и отмора. Това съобщи в предаването " Събуди се " по Нова телевизия климатологът проф. Георги Рачев.

" Гласуването е човешко право. Трябва да се гласоподава ”, сподели още той. И психологът Ани Владимирова съобщи, че ще гласоподава.

" В изборите се промъква и икономическа жила – по кое време хората са били най-добре. Избирателите гледат кой ги е карал да се усеща най-добре ", добави проф. Рачев.

" Още 90-те години се оформиха мненията на другите генерации. В момента в България има 4 доста разнообразни генерации. Най-възрастно потомство гледа към общественото и грижата. Хората на 40-50 години са ориентирани към кариерата. Хората сред 30 и 40-годишна възраст са фокусирани към благоденствието и бързата кариера. Младото потомство над 20-годишна възраст търси креативност и посока в живота ", разкри Владимирова.

" Част от младите не виждат генерална опция. Те считат, че техният глас не е значителен ", разяснява климатологът.

" Хората не се усещат създатели на живота си. Смятам, че ние българите можем да имаме национална идея ", добави психологът.

" Нашата национална идея ще става все по-ясна. Животът ще става все по-добре ", съобщи Рачев.

" Който и да завоюва би трябвало да се допре до обучение, ред и сигурност ", приключи Ани Владимирова.

" Гласът ни не коства едно или две кебапчета. Не коства и 200-300 лева По-добре не гласувайте ", приключи проф. Георги Рачев.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР